Νέος διακόπτης Gigabit Ethernet από τα Brainboxes στο TME!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Νέοι διακόπτες Brainboxes σχεδιασμένοι για τοπικές υποδομές δικτύου gigabit προστέθηκαν πρόσφατα στον κατάλογο προϊόντων της TME. Η βρετανική εταιρεία εστιάζει πάντα σε λύσεις για τη σύγχρονη βιομηχανία. Εδώ, ο κεντρικός έλεγχος διεργασιών μέσω μονάδων Ethernet και IoT που βασίζονται σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Arduino ή το Raspberry Pi παίζει βασικό ρόλο.

Οι νέοι διακόπτες Brainboxes χωρίζονται σε δύο ζεύγη. Στην πραγματικότητα, τα ζεύγη μοντέλων SW-114 και SW-514 και SW-084 και SW-584 είναι παραλλαγές των ίδιων προϊόντων που τοποθετούνται σε διαφορετικές θήκες. Το SW-114 (μη θωρακισμένο μοντέλο) και το SW-514 (μοντέλο με ράγα DIN) είναι συμβατικοί, μη ελεγχόμενοι διακόπτες για τη διανομή του σήματος δικτύου μεταξύ των δεκτών.

Υπάρχουν τέσσερις θύρες Ethernet (RJ-45) που υποστηρίζουν τυπικά καλώδια δικτύου. Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά τους είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν με μεγάλο εύρος τάσης τροφοδοσίας από 5 V έως 30 V DC, ώστε να μπορούν να συνδεθούν σε πολλαπλές γραμμές ρεύματος που υπάρχουν ήδη στο σύστημα.

Επιπλέον, μπορεί να τροφοδοτηθεί από δύο ανεξάρτητες πηγές για να εξασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία. Το ευρύ φάσμα θερμικής ανοχής είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς αυτοί οι διακόπτες είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν σε θερμοκρασίες μεταξύ -40°C και 80°C. Έτσι, μπορούν να λειτουργήσουν υπό συνθήκες που δεν είναι κατάλληλες ή ακόμη και επιβλαβείς για τα «κανονικά» προϊόντα.

Οι παράμετροι και τα χαρακτηριστικά των μοντέλων SW-084 και SW-584 είναι παρόμοιες με τα μοντέλα που περιγράφηκαν παραπάνω, με το πρώτο αναφερόμενο μοντέλο να στεγάζεται σε πάνελ ή τοίχο (και το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι ελαφρώς στενότερο). Η υποστήριξη διασύνδεσης SFP είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτών των προϊόντων. Το πρότυπο Pluggable με μικρό παράγοντα μορφής είναι μια δημοφιλής λύση, ειδικά σε μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων χρησιμοποιώντας διαφορετικά καλώδια (τόσο συμβατικά όσο και καλώδια οπτικών ινών) ανάλογα με το μοντέλο που χρησιμοποιείται. Χαρακτηριστικά όπως οι εντυπωσιακές παράμετροι, η ποικιλία μοντέλων και η υποστήριξη SFP καθιστούν τους διακόπτες Brainboxes την ιδανική λύση για τη δημιουργία γρήγορων, σύγχρονων και επεκτάσιμων βιομηχανικών δικτύων.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα
Τύπος βιομηχανικής μονάδας: Διακόπτης Ethernet
Τύπος ενότητας: ανεξέλεγκτο
Αριθμός θυρών*: 4 ή 5
Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων: 10Mbps, 100Mbps, 1Gbps
Μέθοδος εγκατάστασης*: ενσωματωμένη, για ράγα DIN, βιδωμένη
Τύπος σύνδεσης *: RJ45, SFP
Υλικό σώματος: πλαστική ύλη
Κατηγορία IP*: IP00, IP20, IP30
Θερμοκρασία εργασίας*: -10…60°C ή -40…80°C
*εξαρτάται από το μοντέλο

Comments (No)

Leave a Reply