Νέα προαγωγή από το δικαστικό σώμα! Πού είναι τώρα ο Mercan;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Νέα προαγωγή από το δικαστικό σύστημα!  «Πού είναι τώρα το Coral;


Ενώ όλοι περίμεναν την απάντηση στο ερώτημα αν η στολή στο κουτί ήταν του Mercan, κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Ceylin ρωτά τον Ilgaz, “Πού είναι τώρα ο Mercan;” Ενώ το τεύχος δίνει στο κοινό συναισθηματικές στιγμές, η ανάμνηση του Masit από στιγμές για τον Merjan κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Merdan και το κολιέ που βρίσκει ο Ilgaz στο συρτάρι της Εφέ Εισαγγελέα σηματοδοτούν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Αυτή την εβδομάδα, ο επιτυχημένος ηθοποιός Arif Pishkin έρχεται να προστεθεί στη σειρά «Yargı», η οποία είναι νούμερο ένα μεταξύ των τηλεθεατών για 3 σεζόν με την ιστορία και τους χαρακτήρες της. Σε ποιον ρόλο θα συναντήσει ο Πίσκιν, οι θεατές θα μάθουν στο επεισόδιο που μεταδόθηκε αυτήν την Κυριακή το απόγευμα.

Οι Kaan Urgancıoğlu και Pınar Deniz είναι οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς, όπου η βασική σεναριογράφος της Sema Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη του Ali Bilgin, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επίσης οι Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskin, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar. Çağlar Gençtürk , Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Τον συνοδεύουν μάστορες και νεαρά ονόματα όπως Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Karadı, Beren Aşve, Beren Nur. Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli και Alican Altun Onur Tekin. Το «The Verdict» βρίσκεται στο Kanal D το βράδυ της Κυριακής με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο!


Comments (No)

Leave a Reply