Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια με το Qualcomm Snapdragon X Elite;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο πρώτος επεξεργαστής υπολογιστή της Qualcomm Αντίρριο, θα βρει τον δρόμο του στα μοντέλα που βασίζονται σε Windows αργότερα φέτος. Σε αυτό το πλαίσιο, η Qualcomm ετοιμάζεται επίσης να μπει στον κόσμο του gaming με υπολογιστές που βασίζονται σε ARM. Πώς θα είναι λοιπόν η απόδοση του Snapdragon Elite X στο gaming;

Παιχνίδια με το Snapdragon X Elite

Στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Microsoft είπε: Surface Pro 10 και Surface Laptop 6 Ανακοίνωσε ότι μοντέλα όπως αυτά θα τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Elite X. Αν και η Microsoft δεν τοποθέτησε συγκεκριμένα αυτά τα μοντέλα ως υπολογιστές παιχνιδιών, είπε ότι οι υπολογιστές θα έχουν υποστήριξη gaming.

Μιλώντας για το θέμα, οι μηχανικοί της Qualcomm είπαν ότι το gaming με το Snapdragon X Elite θα είναι δυνατό και «εξαιρετικά αποδοτικό». Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα παιχνίδια Steam θα τρέχουν σε υπολογιστές Snapdragon χωρίς την ανάγκη βελτιστοποίησης.

Οι παίκτες των κινητών είναι αναστατωμένοι!  Το νέο παιχνίδι Assassin's Creed έχει καθυστερήσει

Οι παίκτες των κινητών είναι αναστατωμένοι! Το νέο παιχνίδι Assassin’s Creed έχει καθυστερήσει

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού για κινητά της Ubisoft, Assassin’s Creed Jade, φέρεται να έχει καθυστερήσει.

Οι προγραμματιστές έχουν κάποιες επιλογές για καλύτερη απόδοση. Μπορούν να βελτιστοποιήσουν τα παιχνίδια για το ARM64 ώστε να εκμεταλλεύονται πλήρως το υλικό. Θα μπορούν επίσης να δημιουργούν υβριδικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκες Windows και προγράμματα οδήγησης Qualcomm.

Η Qualcomm ισχυρίζεται ότι τα παιχνίδια θα τρέχουν ομαλά με εξομοίωση x86/x64. Η Adreno GPU της εταιρείας θα υποστηρίζει επίσης DirectX 11, 12 και API γραφικών Vulkan και τεχνολογία OpenGL.

Αν και δεν διατίθεται στην αγορά ως υπολογιστής παιχνιδιών, θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή παιχνιδιών με τις επερχόμενες συσκευές Windows που τροφοδοτούνται με Snapdragon. Σύντομα θα δούμε την απόδοση των υπολογιστών Surface, που θα διατεθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό;

Comments (No)

Leave a Reply