Μπαστούνια Pretzel με σοκολάτα »


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Αυτά τα κουλούρια με σοκολάτα είναι γλυκά, αλμυρά και 1000% νόστιμα! Τα κορίτσια μου και εγώ αποφασίσαμε να τα κάνουμε λαμπερά και πολύχρωμα για την άνοιξη, αλλά μπορείτε να τα κάνετε γιορτινά για κάθε γιορτή ή περίσταση, αλλάζοντας τα ψεκάσματα ή χρησιμοποιώντας πολύχρωμα γλυκά.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Αν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι συμμετέχων στο πρόγραμμα Amazon Services LLC Associates.

συστατικά:

 • μπαστούνια κουλουριού
 • τσιπς/μπάρες σοκολάτας ή λιώνει καραμέλες (όπως αυτά)
 • πασπαλίζουμε ή άλλες επικαλύψεις
 • κερινο χαρτι
 • *προαιρετικά* ένα ψηλό ποτήρι/δοχείο για να τοποθετήσετε τη λιωμένη σοκολάτα για να διευκολύνετε το βύθισμα

Κατευθύνσεις:

 1. λιώστε τη σοκολάτα ή λιώστε την καραμέλα
 2. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα ψηλό ποτήρι ή βάζο για να διευκολύνετε το βούτηγμα
 3. βουτάμε το pretzel σε λιωμένη σοκολάτα
 4. Τοποθετήστε τα σοκολατένια κουλούρια σε ένα κομμάτι χαρτί κεριού
 5. διακοσμήστε με πασπάλισμα, χρωματιστή ζάχαρη, καραμέλες, ξηρούς καρπούς κ.λπ
 6. αφήνουμε έξω τα καλυμμένα με σοκολάτα κουλούρια όσο η σοκολάτα έχει χρόνο να δέσει

Αν έχετε μικρά, αυτό είναι το τέλειο γλυκό που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε. Με αυτά πήρα πολύ «βοήθεια» από τα κορίτσια μου. Φυσικά, η βοήθειά τους είχε ως αποτέλεσμα μερικά λιγότερο από τέλεια κουλούρια καλυμμένα με σοκολάτα, αλλά και πάλι έγιναν γλυκά, είχαν νόστιμη γεύση και το διασκεδάσαμε. Θα το έλεγα νίκη!

Μόλις δέσει η σοκολάτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουλούρια σε αεροστεγές σακουλάκι και να διαρκέσουν περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Αν δεν τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο/σακούλα, θα μπαγιάσουν.

Κάνουν ένα γλυκό και νόστιμο δώρο για οποιονδήποτε. Απλώς βάλτε μερικά σε ένα μικρό σακουλάκι και δέστε με μια χαριτωμένη κορδέλα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!

Comments (No)

Leave a Reply