Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της İlayda Alişan


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της İlayda Alişan


Ο Ogulcan Engin και η Mirai Danner έδωσαν τέλος στη σχεδόν δύο χρόνια σχέση τους. Υποστηρίχθηκε ότι η αιτία του χωρισμού ήταν η προσέγγιση του Ενγκίν με την Ilayda Alishan. Η Mirai Danner, η οποία εθεάθη στο πάρτι κλεισίματος της Ακαδημίας τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε μια δήλωση σχετικά με τον χωρισμό που ήταν περίεργη.

Ο νεαρός ηθοποιός ρώτησε: «Είναι η απάτη ο λόγος για το τέλος της σχέσης;» Απάντησε στην ερώτηση: «Ναι, τελειώσαμε τη σχέση μας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει να κάνει με τρίτους. Αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε μιλώντας μεταξύ μας. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε με κοινή συναίνεση.”

Ο Ogulcan Engin, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός, διασκέδασε με την İlayda Alişan στο Akaretler W Istanbul τις επόμενες μέρες. Να σημειωθεί ότι το δίδυμο, που λέγεται ότι περπατούσαν χέρι-χέρι και αγκαλιασμένοι μέσα στον χώρο, βγήκαν χωριστά από τις πόρτες όταν έμαθαν ότι ήταν παρόντα μέλη του Τύπου.

Η İlayda Alişan και ο Oğulcan Engin, που είναι μαζί από τις αρχές του καλοκαιριού, ήρθαν χέρι-χέρι στη συναυλία της Melike Şahin, που θα γίνει στη σκηνή του Harbiye Open Air Theatre τους προηγούμενους μήνες. Οι δημοσιογράφοι είπαν: “Κύριε Ogulkan, καλή τύχη στη σχέση σας. Πολλά έχουν γραφτεί και συζητηθεί.” Τι εννοείς? Είπε, «Φίλοι, αργήσαμε στη συναυλία, αλλά ήμασταν ήδη φίλοι με την İlayda και η φιλία μας μετατράπηκε σε αγάπη».

Το ζευγάρι, που τελικά αποδέχτηκε τη σχέση του, έγινε πρωτοσέλιδο με μια ανάρτηση που κοινοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media.

Η Alishan δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Engin στην ενότητα stories της σελίδας της στο Instagram, η οποία έχει 3,4 εκατομμύρια followers, και πρόσθεσε ένα emoji καρδιά.

Ένας ενθουσιασμένος Engin μοιράστηκε επίσης την ίδια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Αυτή η γεμάτη αγάπη φωτογραφία του διάσημου ζευγαριού έγινε γρήγορα θέμα στα social media.

Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της İlayda Alişan


Comments (No)

Leave a Reply