Μια συναισθηματική εισαγωγή από το Wishing Stone: Εκείνος ο Σεπτέμβρης μας έκλεψε τη ζωή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μια συναισθηματικά φορτισμένη εισαγωγή από το Wishing Stone: That September Stole Our Lives From Us


Πολύς λόγος γίνεται και πάλι για το νέο promotion της Dilektaşı. Η προώθηση, που λαμβάνει χώρα στην Κωνσταντινούπολη της δεκαετίας του 1980 και απεικονίζει τις καταθλιπτικές εποχές της περιόδου σε όλο της τον ρεαλισμό, έτυχε μεγάλης αναγνώρισης αμέσως μετά τη δημοσίευσή της. Η φράση «Αυτοί οι τοίχοι, αυτές οι μπάρες, αυτές οι σιδερένιες πύλες δεν αρκούν για να χωρίσουν έναν πατέρα και την κόρη του…» στο promo άγγιξε τις καρδιές όλων.

Σε παραγωγή της Pastel Film και παραγωγή Yaşar İrvül και Efe İrvül, η Dilektaşı σκηνοθετείται από τον Altan Dönmez.

Μια συναισθηματικά φορτισμένη εισαγωγή από το Wishing Stone: That September Stole Our Lives From Us

Οι βασικοί ρόλοι της σειράς, για τους οποίους θα γίνει λόγος με την δυνατή παραγωγή της? Μοιράζονται οι Salih Bademci, Hazal Subashi και Ozan Dolunay. Η σειρά περιλαμβάνει επιτυχημένα ονόματα όπως Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yuksel, Afra Karagöz. Το σενάριο της σειράς έγραψε ο Τζιαν Σινάν.

Η Dilek Taş, για την οποία συζητήθηκε με δραματικό σενάριο και επιτυχημένο καστ, ξεκινά την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Kanal D.


Comments (No)

Leave a Reply