Μια σημαντική βραδιά στο Open Air Stage Kuruçeşme!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μια σημαντική βραδιά στο Open Air Stage Kuruçeşme!


Πριν από τη συναυλία, ο διάσημος καλλιτέχνης Ugur Aslan και ο μαέστρος της Χορωδίας των Πολιτισμών της Antakya Yılmaz Yozfirat συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Τύπου. Ο Yozfirat είπε: «Έχουμε έναν διαφορετικό ενθουσιασμό απόψε. Διότι με το έργο που ξεκίνησε από τον Uğur Aslan, θα αγοραστούν εγκαταστάσεις καθαρισμού για σεισμογενείς ζώνες. Απόψε το κοινό άγγιξε τις πληγές μας και έγινε ένα μαζί μας. Θέλουμε να πούμε την αλήθεια για τον σεισμό στη συναυλία που θα δώσουμε σε όλους».

Αναφερόμενος στο πολύτιμο έργο, ο Aslan είπε, «Το νερό είναι μια πολύ βασική ανάγκη… Το φορητό νερό είναι πρόβλημα για τις σεισμογενείς ζώνες… Γι’ αυτό θέλουμε κάτι βιώσιμο που θα διαρκέσει μια ζωή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αυξήσουμε τον αριθμό των συσκευών φιλτραρίσματος νερού που στοχεύουμε».

Στη συναυλία, όπου ένιωσε μεγάλος πόνος στις καρδιές, έγιναν μοναδικές ερμηνείες. Χιλιάδες μουσικόφιλοι, που δεν ξέχασαν την 6η Φεβρουαρίου, έγιναν μια καρδιά σε μια βραδιά όπου κάθε τραγούδι που τραγουδιόταν έφερνε ελπίδα. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, στη σκηνή βρέθηκε η Χορωδία των Πολιτισμών της Antakya. Η βραδιά που ξεκίνησε με την προβολή στις 04:17, όταν έγινε ο σεισμός, συγκίνησε το κοινό στα πρώτα λεπτά.

Η γιγάντια ομάδα των 46 ατόμων σκούπισε τα αυτιά των ακροατών του Kuruçeşme με το ρεπερτόριό της με δημοτικά τραγούδια, μακρινούς αέρα και τα σημερινά δημοφιλή τραγούδια. Τιμώντας τα παιδιά των Κυπρίων παικτών βόλεϊ που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό με το τραγούδι «Mağusa Harbour», η ομάδα συγκίνησε το κοινό του Kuruçeşme με τη θλιβερή εμφάνισή της. Ο ενθουσιασμός διπλασιάστηκε με την ένταξη του διάσημου καλλιτέχνη Uğur Aslan στο δεύτερο μισό της συναυλίας.

Ο Ασλάν, που τραγούδησε τα κομμάτια του στη μνήμη των πολιτών που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό, συνοδευόμενος από τους Λαούς των Πολιτισμών της Αντάκειας, καταχειροκροτήθηκε. Μια αξέχαστη συναυλία πραγματοποιήθηκε σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, που θα μείνει για πάντα στις καρδιές τόσο των μουσικόφιλων όσο και των σεισμόπληκτων.


Comments (No)

Leave a Reply