Μια επική συναυλία με τον Nil Karaibrahimgil στον Βόσπορο


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μια επική συναυλία με τον Nil Karaibrahimgil στον Βόσπορο


Ο Nil Karaibrahimgil ξεκίνησε τη μοναδική βραδιά με μια αξέχαστη έκπληξη. Ο Karaibrahimgil, που άνοιξε τη συναυλία με τη δημοφιλή φωνή της ροκ μουσικής Theoman, πλημμύρισε από χειροκροτήματα.

Το δίδυμο, που ερμήνευσαν μαζί τα τραγούδια «Φθινόπωρο στην Κωνσταντινούπολη» και «Κεκ», διπλασίασαν το κέφι στα πρώτα λεπτά της συναυλίας.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Ο διάσημος ερμηνευτής έκανε τον Kuruçeşme Açıkhava να ανοίξει τα φτερά της ψυχής τους και χιλιάδες άνθρωποι σήκωσαν το δεξί τους χέρι στον αέρα με το τραγούδι «Pırlanta». Σε μια βραδιά που συγκέντρωσε χιλιάδες μουσικόφιλους, άξιζε να δούμε τον ενθουσιασμό των νέων και των παιδιών που κέρδισαν τις καρδιές τους με τα τραγούδια τους, ειδικά στα τραγούδια «I’m Officially In Love», «Perry» και «Disco» . .

Η καλλιτέχνις, που έκανε όνομα τόσο με τα ρούχα της όσο και με τη μουσική της, δημιούργησε μια εικαστική πανδαισία με τα δύο κοστούμια της ειδικά προετοιμασμένα για τη σκηνή του Kuruçeşme. Η Neel Karaibrahimgil, η οποία εντυπωσίασε με την ατελείωτη ενέργεια και τη σκηνική της παρουσία, απάντησε στους επευφημούμενους θαυμαστές της στο τέλος της συναυλίας ερμηνεύοντας ένα encore.


Comments (No)

Leave a Reply