Μια εξαιρετική συνεργασία από το Kanal D και την Eagle Films


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Τουρκία, της οποίας ο όγκος εξαγωγών τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικής βιομηχανίας αυξάνεται κάθε χρόνο, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στον τομέα αυτό. Οι τουρκικές σαπουνόπερες προσεγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 152 χώρες.

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ”

Το Kanal D, η ναυαρχίδα της τουρκικής τηλεόρασης, υπέγραψε νέο πρότζεκτ με την Eagle Films. Ο πρόεδρος του Demirören Media TV Group Murat Jançu είπε ότι τα έργα θα συνεχιστούν. “Υπάρχουν πολλά καλά έργα με την Eagle Films. Έχουμε δώσει τα χέρια, ξεκινάμε. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε πολλά καλά πράγματα. Υπάρχει ένα έργο που θα αφήσει εποχή στη χρονιά”, είπε. Ο Τζαμάλ Σάνα, Διευθύνων Σύμβουλος της Eagle Films, δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι έχουμε αυτό το συναίσθημα. Το Kanal D έχει μια τεράστια καμπάνια διανομής παγκοσμίως. Ξέρω ότι θα γίνουν παγκόσμιος γίγαντας πολύ σύντομα».

Μια τεράστια συνεργασία μεταξύ του Kanal D και της Eagle Films

«Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΡΑΜΑ»

Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές προσελκύουν μεγάλη προσοχή σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, από την Ινδία μέχρι τη Βραζιλία, από τη Χιλή μέχρι τη Ρωσία. Αυτή η ιστορία επιτυχίας, που ξεκίνησε από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ο Τζαμάλ Σάνα είπε: «Ανυπομονούμε η κοινή μας σειρά να έχει μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Εργαζόμαστε στο έργο TELDES με το Kanal D. Το έργο μας είχε μεγάλη επιτυχία στον αραβικό κόσμο. Τώρα, ανυπομονούμε να επεκταθούμε σε διαφορετικές μορφές ταινιών μεταξύ της Eagle Films και του Kanal D. «Εργαζόμαστε για να το βελτιώσουμε», είπε.

Μια τεράστια συνεργασία μεταξύ του Kanal D και της Eagle Films

«ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΡΑΜΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Τζαμάλ Σάνα εξήγησε επίσης τους λόγους για το αυξημένο ενδιαφέρον για τις τουρκικές σειρές. «Η Τουρκία είναι πάντα πρώτη ή δεύτερη στη Μέση Ανατολή. Εμείς και οι θεατές μας αγαπάμε το τουρκικό περιεχόμενο. Διεθνώς, μπορώ να πω γιατί τα τουρκικά δράματα έχουν τόση επιρροή σε όλο τον κόσμο, έχουν κυριολεκτικά κυριεύσει τον κόσμο. έκανε μια σύγχρονη σύνθεση μεταξύ Ανατολής και Δύσης.”Επειδή το περιεχόμενο είναι πολύ πραγματικό. Η γεωγραφική θέση της Τουρκίας είναι μια γεωγραφία όπου συμβαίνουν πολλές ιστορίες και οι άνθρωποι την αγαπούν πολύ”, είπε.

Comments (No)

Leave a Reply