Μια ενημέρωση από την AMD που παρέχει 97 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η AMD, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών υλικού στον κόσμο, συνεχίζει να εργάζεται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε τη δυνατότητα AMD Fluid Motion Frames (AFMF), η οποία διπλασιάζει χονδρικά την απόδοση σε παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 11 και DirectX 12.

AFMF, 24.1.1 με έκδοση Αδρεναλίνη Radeon Δημοσιεύτηκε μέσω

Η δημοσιευμένη τεχνολογία AMD Fluid Motion Frames παρέχει υποστήριξη για κάρτες γραφικών Radeon 700M, RX 6000 και RX 7000 που βασίζονται σε RDNA3. Σύμφωνα με τη δήλωση της AMD, η τεχνολογία παρέχει 97 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση στα 1080p και 103 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση στα 1440p. Μία από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες της τεχνολογίας AFMF είναι ότι είναι συμβατή με παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 11 και DirectX 12.

AMD Fluid Motion Frames

Η AMD τόνισε ορισμένες νέες δυνατότητες βελτίωσης βίντεο στην ανάρτησή της. Μαζί με το ADMF, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την εναλλαγή από την καρτέλα Γραφικά για βελτιωμένη ευκρίνεια και ευκρίνεια στα γραφικά βίντεο. Η δήλωση αναφέρει ότι αυτή η υποστήριξη περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Google Chrome, το Microsoft Edge, το Media Player και άλλα.

Η AMD θα εμφανιστεί στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και των αυτοκινήτων στην CES 2024!

Η AMD θα εμφανιστεί στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και των αυτοκινήτων στην CES 2024!

Η AMD ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τις καινοτομίες της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και τις τεχνολογίες αιχμής της τεχνητής νοημοσύνης στην CES 2024. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες…

Η AMD ανακοίνωσε την τεχνολογία με τις ακόλουθες δηλώσεις:

Τον Σεπτέμβριο του 2023, κυκλοφορήσαμε το πρώτο πρόγραμμα οδήγησης προεπισκόπησης για τα AMD Fluid Motion Frames για να δώσουμε στους παίκτες μια ματιά στη συναρπαστική νέα τεχνολογία που μπορεί να ανεβάσει τις Radeon GPU τους στο επόμενο επίπεδο. Αφού ακούσαμε τα σχόλια της κοινότητας, τη βελτίωση και την επέκταση της υποστήριξης δυνατοτήτων και την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η AFMF κυκλοφόρησε επίσημα την τελευταία έκδοση του λογισμικού AMD σήμερα!

Comments (No)

Leave a Reply