Μεγάλο ενδιαφέρον για τα «3391 Χιλιόμετρα» – Νέα από το τελευταίο περιοδικό


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μεγάλο ενδιαφέρον για το

Όλη η ομάδα παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας, που είναι η διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Beiza Alcoc «3391 Χιλιόμετρα».

Beiza Alcoc «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν περίμενα τόσα πολλά. Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα απόψε. Όταν έγραφα το βιβλίο, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτή την κατάσταση. «Αν είχα δείξει εκείνη τη μέρα σε μένα, που έγραψα το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, πιθανότατα θα είχε λιποθυμήσει», είπε.

Εκτός από τους βασικούς ηθοποιούς της ταινίας Derya Panar Ak και Ahmet Haktan Zavlak, Celine Turkmen, Chavit Cetin Güner και τον σκηνοθέτη της ταινίας Deniz EnYuksel, παρόντες στη βραδιά ήταν και οι αναγνώστες του βιβλίου. Ο Derya Pınar Ak, ένας από τους επικεφαλής, είπε: «Δουλέψαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Ο Ahmet Haktan Zavlak είπε: «Τώρα ήρθε η ώρα να καρπωθούν τα οφέλη… Και αυτό σημαίνει να γεμίσεις τους κινηματογράφους για μένα».

Comments (No)

Leave a Reply