Μείωση μεγέθους σε κλασικό ράντσο


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Για να ζωντανέψουν το εξωτερικό του ράντσο, οι Sagendorf πρόσθεσαν παντζούρια και ένα αίθριο από χαλίκι που περιβάλλεται από έναν πέτρινο τοίχο. Τα μπροστινά σκαλοπάτια, αρχικά στενά και από σκυρόδεμα, αντικαταστάθηκαν με αυτά τα πιο αναλογικά ξύλινα σκαλοπάτια. Εισαγωγή: Το απλό ράντσο των μέσων του αιώνα ήταν εύκολο να παραβλεφθεί.

Για δεκαετίες, η οικογένεια Sagendorf ζει σε μια πανύψηλη τριώροφη ιταλική βίλα με πυργίσκο. Περιτριγυρισμένοι από τεράστια έπιπλα και όλα τα στολίδια της βικτωριανής εποχής, ο Kit και ο Marty είχαν αγκαλιάσει σταθερά την αισθητική. Ωστόσο, ήξεραν ότι πλησιάζει η ώρα για τη μείωση του προσωπικού. Τα ένστικτα της Κιτ της είπαν ότι χρειάζονταν μια συμπαγή κάτοψη: χωρίς σκάλες, εύκολη πρόσβαση στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, σύγχρονες ανέσεις—και λιγότερα πράγματα. Ο Μάρτι μουρμούρισε: ένας φυσικός με συλλεκτικό πάθος, είχε συσσωρεύσει ραδιοφωνικό εξοπλισμό και διάφορα ηλεκτρικά gadget.

Ο Μάρτι έχτισε το τραπεζάκι του καφέ για μια σκεπαστή βεράντα στο προηγούμενο σπίτι τους. Ένας καναπές που αγοράζεται σε δημοπρασία μπορεί να χρησιμεύσει ως κρεβάτι επισκέπτη. Ένας τοίχος από ράφια χτίστηκε στο μέγεθος της προηγούμενης βιβλιοθήκης τους.

Το προηγούμενο σπίτι τους ήταν ένα ζωντανό μουσείο, καμπάνες και όλα. Χρησιμοποίησαν ένα περιστροφικό κερί τηλέφωνο. Άναψαν μια ξυλόσομπα για να μαγειρέψουν (ένας λόγος, παραδέχεται ο Kit, έτρωγαν συχνά έξω). Κάθε εβδομάδα ο Κιτ ήταν απασχολημένος με το τρίψιμο και το ξεσκόνισμα δέκα μεγάλων δωματίων. Φυσικά, υπήρχε αρκετός χώρος στο παλιό σπίτι για τα επιστημονικά πειράματα και την τέχνη της Κιτ της Μάρτι—είναι καλλιτέχνις, σκιτσογράφος και μανιώδης κηπουρός. Ωστόσο, μπορούσαν να προβλέψουν μια μέρα που η υποστήριξη θα τους κυρίευε. Ο Μάρτι συμφώνησε με τον Κιθ.

Αριστερά: Αν και η παλιά γαλλική καρέκλα με βελόνα είναι “μοναδικά άβολη”, στον Kit αρέσει η εμφάνισή της. Το αμερικάνικο βικτοριανό ντουλάπι κρύβει ένα κρυμμένο «χρηματοκιβώτιο» στην κορνίζα του. Δεξιά: Στο τραπεζάκι του καφέ, μια λάρνακα με μπάλες μπότσε κάθεται σε μια ξύλινη πλίνθο.

Και οι δύο είχαν μεγαλώσει σε ράντσο σπίτια, και ενώ δεν πίστευαν ότι ένα ράντσο ήταν μια προφανής επιλογή για αυτούς, ο Κιτ ήξερε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει. «Μπορείς να κάνεις πολλά με ένα ράντσο», ήταν η στάση της, ενισχύθηκε από τη γνώση ότι πολλά μεταπολεμικά παραδείγματα ήταν πολύ απλά, ακόμη και βαρετά σπίτια που προσφέρονται για ερμηνεία. Ως συνταξιούχος φωτογράφος, ήξερε για την εσωτερική διακόσμηση.

Αριστερά: Αφού ο Kit επισκεύασε ένα κλουβί αντίκες που βρέθηκε σε μια αυλή πώλησης, ήταν άξιο προβολής δίπλα σε έναν κινέζικο βικτωριανό παπαγάλο. Δεξιά: Ένα κιτ βαρόμετρου που αγοράστηκε για τα γενέθλια του Marty κρέμεται μπροστά στα ράφια.

Ξεκίνησε η αναζήτηση ενός σπιτιού που σημειώνει όλα τα κουτάκια «must have». Ψηλά στη λίστα ήταν η επαφή με παλιούς φίλους. Ο Keith σχεδίασε έναν κύκλο 30 μιλίων και εστίασε το κυνήγι μέσα σε αυτόν. Κατέλαβαν ένα μη περιγραφικό ράντσο στην κομητεία Litchfield του Κονέκτικατ.

Αριστερά: Στην ενημερωμένη κουζίνα, οι ιδιοκτήτες πρόσθεσαν χαρακτήρα στο δωμάτιο με νεροχύτη και σχάρα πιάτων. Ο Marty Sagendorf έφτιαξε το γωνιακό ντουλάπι από ανακυκλωμένα στόρια. Δεξιά: Ένα ντουλάπι φαρμάκων της αλλαγής του αιώνα κυριαρχεί στην κουζίνα. Το κομμάτι των αρχών του 1900 αγοράστηκε από τους γονείς του Marty Sagendorf το 1960. Ήταν τρεις ίντσες πολύ ψηλό για αυτό το ταβάνι, αλλά το προσάρμοσαν προσεκτικά, αποθηκεύοντας όλα τα κομμάτια για το μέλλον.

Ακολούθησε μια φρενήρης ανακαίνιση. «Το πρόβλημα με τα ράντζα είναι ότι πολλά από αυτά έχουν μικρά παράθυρα ψηλά στον τοίχο», λέει ο Keith. Έτσι, το ζευγάρι αντικατέστησε τα παράθυρα, αφαίρεσε τις εσωτερικές πόρτες που χώριζαν τα δωμάτια, ανακαίνισε την κουζίνα και έφτιαξε βιβλιοθήκες για το υλικό αναφοράς του Marty.

Όλο αυτό το διάστημα, η Kit τα έβγαζε πέρα ​​μέσω πωλήσεων ετικετών και πάγκων υπαίθριων παζαριών. Ο Μάρτι αντιμετώπισε την πραγματικότητα και βρήκε καλά σπίτια για τα πάντα εκτός από τα εκατό αγαπημένα του μηχανήματα. Το Kit ξεκίνησε να μεταμορφώνει το ράντσο σε ένα σπίτι όπου οι λεπτές αναφορές στο παρελθόν και τα ιδιόμορφα έπιπλα θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς να φαίνονται παράξενα. Άλλαξε τα καλούπια. Επενδύει vintage βαμμένες πόρτες σε ντουλάπες και ιδιωτικά δωμάτια. Αρκετά έπιπλα τροποποιήθηκαν διακριτικά για να χωρέσουν σε δωμάτια με χαμηλότερες οροφές.

Αριστερά: Το επίκεντρο σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι το παλιό κρεβάτι γαλλικού κερασιού δίπλα στην καρέκλα με βελόνα που έφτιαξε η γιαγιά της Κιτ για τον παππού της. Η vintage μπλε πόρτα προσθέτει χρώμα. Δεξιά: Το κιτ διατηρεί ένα αγαπημένο κουκλόσπιτο στην κρεβατοκάμαρα. Τα μικροσκοπικά έπιπλά του είναι αντίκες. Πρόσφατα έργα τέχνης σε εξέλιξη βρίσκονται παραπάνω.

Ένας προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αφαιρέσει έναν διαχωριστικό τοίχο, κάνοντας έναν μεγάλο χώρο από αυτό που κάποτε ήταν ένα μικρό σαλόνι και τραπεζαρία. Αυτό επέτρεψε μεγάλα παράθυρα στον εξωτερικό τοίχο και χώρο για ενσωματωμένες βιβλιοθήκες στον εσωτερικό τοίχο. Ο Kit μέτρησε τα προηγούμενα ράφια του Marty και αντέγραψε τις διαστάσεις ακριβώς για μια ανώδυνη κίνηση. «Τα βιβλία απλώς γλίστρησαν με τον τρόπο που τα είχε τακτοποιήσει ο Μάρτι».

Η κουζίνα ήταν πιο δύσκολο να επιλυθεί, αλλά έπεσε στη θέση της μόλις αφαιρέθηκε το διαμέρισμα. Προσδιόρισε έναν κλασικό νεροχύτη από σχιστόλιθο, τραπέζι κουζίνας και άφθονο χώρο αποθήκευσης. Το ένα υπνοδωμάτιο έγινε το στούντιο καλλιτεχνών του Kit. Ο Μάρτι είχε ένα δωμάτιο gadget στον κύριο όροφο με ένα υπόγειο. Το σπίτι πήρε ένα είδος αναδρομικής όψης.

Πόροι

παράθυρα

Μάρβιν marvin.com

Σχετικοί πόροι

Πέτρινοι νεροχύτες Sheldon Slate sheldonslate.com

Βερμόντ Σαπουνόπετρα vermontsoapstone.com

τζάκια από ξύλο

Αρχιτεκτονικά στοιχεία architecturalcomponentsinc.com
Προσαρμοσμένη χειροτεχνία εποχής

Timberbuild timberbuild.com
Ξύλινα δομικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων τζακιών και κορμπών

Comments (No)

Leave a Reply