ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΗΣΗ στην έρευνα του ζεύγους Πολάτ: Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και αυτό το έγκλημα!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΗΣΗ στην έρευνα του ζεύγους Πολάτ: Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και αυτό το έγκλημα!

Το ζεύγος Ενγκίν και Ντιλάν Πολάτ, που έχει ερευνηθεί από τη Γενική Εισαγγελία Ανατολίας για τα αδικήματα της «Πρόληψης της νομιμοποίησης κερδών από εγκληματική δραστηριότητα, παράβασης του νόμου περί φορολογικής δικονομίας και του κανονισμού στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο και Λοιποί Αθλητικοί Αγώνες», κρατούνται σε ενέργεια του κλάδου «Οικονομικά Εγκλήματα».

ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΗΣΗ στην έρευνα του ζεύγους Πολάτ: Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και αυτό το έγκλημα

Ενώ συνελήφθησαν 16 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων ο Ενγκίν και ο Ντύλαν Πολάτ, οι οποίοι είχαν δεσμευθεί για το δικαστήριο, 10 ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τον όρο δικαστικής επανεξέτασης. Στο πλαίσιο της έρευνας, αποφασίστηκε η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των influencers από τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Dylan Polat το 2019 και ονόμασε «Champions League» και να διοριστούν δέκτες 12 εταιρειών.

Μια άλλη αναφορά του Massak προστέθηκε στον φάκελο ως μέρος της έρευνας. Επιπλέον, οι Veysel Şahin και Derkan Başer, οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί στο παρελθόν για παράνομο στοίχημα, συμπεριλήφθηκαν επίσης στη δικογραφία ως ύποπτοι.

Comments (No)

Leave a Reply