Κόστος αντικατάστασης μπαταρίας iPhone 15 Pro


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να προσέξεις κατά την αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 15 Pro. Όπως γνωρίζετε, τα προϊόντα της Apple είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αυτή η ποιότητα φαίνεται και όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ακόμη και ένα iPhone που χρησιμοποιείται εντατικά έχει διάρκεια ζωής της μπαταρίας περίπου 3-4 χρόνια.

Φυσικά, πρόκειται για ένα νούμερο που ποικίλλει ανάλογα με το χρόνο φόρτωσης, αλλά είναι δυνατό να εγγυηθούμε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως απώλεια απόδοσης μετά από έξι μήνες ή ένα χρόνο. Αν και μπορεί να φαίνεται νωρίς προς το παρόν, μια μέρα μπορεί να υπάρξουν παράπονα όπως η γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας του iPhone 15 Pro, η θέρμανση κατά τη φόρτιση, η απενεργοποίηση κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών, η απενεργοποίηση από μόνο του όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, η οθόνη τρεμοπαίζει ή ο ρυθμός φόρτισης πέφτει ξαφνικά.

Φυσικά, όλα αυτά θα σας οδηγήσουν τώρα στην έρευνα πού να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPhone 15 Pro. Παρόλο που ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple είναι συνήθως η πρώτη διεύθυνση που έρχεται στο μυαλό, μερικές φορές δυναμικά όπως το κόστος εξυπηρέτησης και ο χρόνος διεκπεραίωσης μπορεί να κάνουν λογικό να στραφείτε σε ιδιωτικές υπηρεσίες. Στο άρθρο μας, θα εξηγήσουμε τα σημαντικά βήματα κατά την εγκατάσταση μιας νέας μπαταρίας στο iPhone 15 Pro.

Το iPhone 15 Pro διαθέτει σύγχρονη μπαταρία με τεχνολογία Li-ion. Φυσικά, λόγω της λειτουργίας γρήγορης φόρτισης, η μπαταρία φθείρεται πιο γρήγορα από μια κανονική μπαταρία, αλλά μπορούμε να πούμε ότι η Apple έχει κάνει την καλύτερη επιλογή από αυτή την άποψη. Ο χρόνος φόρτισης του iPhone 15 Pro είναι αρκετά καλός, 50 τοις εκατό σε 30 λεπτά, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν φορτιστή 20W για αυτό.

Μπορούμε να πούμε ότι με το τηλέφωνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ασύρματοι φορτιστές συμβατοί με MagSafe. Η μπαταρία μπορεί να τροφοδοτηθεί έως και 7,5 W με ασύρματους φορτιστές Qi και έως 15 W με ασύρματους φορτιστές Qi2. Αν και όχι τόσο γρήγορη όσο ένας ενσύρματος φορτιστής, η μπαταρία του iPhone 15 Pro έχει ικανοποιητικές επιδόσεις για τους χρήστες της όσον αφορά την ασύρματη φόρτιση.

Η δηλωμένη χωρητικότητα είναι 3274 mAh, και αυτό σχετίζεται εν μέρει με τον όγκο που εκχωρείται στην μπαταρία στο σώμα. Μπορούμε να πούμε ότι το βασικό μοντέλο ή τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro προηγούμενης γενιάς χρησιμοποιούν μπαταρία ίδιας χωρητικότητας, με μικρές διαφορές.

Τιμές νέων μπαταριών iPhone 15 Pro

Λόγω της ομοιότητας της χωρητικότητάς τους, κατά τον έλεγχο της ιστοσελίδας της Apple Turkey, διαπιστώνεται ότι η αντικατάσταση της μπαταρίας στα μοντέλα iPhone νέας γενιάς με σχετικά μικρή οθόνη (6,1 ίντσες) είναι στα επίπεδα των 3499 TL. Φυσικά, κατά τον προσδιορισμό του κόστους αντικατάστασης της μπαταρίας του iPhone 15 Pro, περιλαμβάνονται επίσης το κόστος εργασίας και το αρχικό κόστος της μπαταρίας.

Όταν κάνετε την έρευνά σας στο διαδίκτυο, φυσικά θα συναντήσετε χαμηλότερες τιμές σε μπαταρίες aftermarket. Ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple θα παρέχει αναμφίβολα ποιοτική υπηρεσία, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε αντικατάσταση στο κέντρο σέρβις, καθώς η εγγύηση πιθανότατα θα λήξει όταν η μπαταρία φτάσει στο τέλος της διάρκειας ζωής της.

Δεδομένου ότι ο χρόνος σέρβις της Apple μπορεί να παρατείνεται από καιρό σε καιρό και σχεδόν όλοι γνωρίζουν πόσο χρόνο χρειάζεται για να αλλάξουν μια μπαταρία, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να επιλέξουν εναλλακτικές υπηρεσίες. Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται διάφορα σημεία αξιολόγησης όπως η ποιότητα των ανταλλακτικών και η κατασκευή που χρησιμοποιούνται σε ειδικές υπηρεσίες iPhone.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 15 είναι μια διαδικασία που διαρκεί περίπου μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα δεδομένα του τηλεφώνου δεν θα διαγραφούν, αλλά όπως αναφέρθηκε, καθώς η περίοδος εξυπηρέτησης της Apple Turkey ενδέχεται να παρατείνεται κατά διαστήματα, οι χρήστες κάνουν έρευνα για να λάβουν αξιόπιστες συμβουλές σέρβις για αυτήν τη σύντομη διαδικασία. Στην Teknoway, η οποία λειτουργεί ως υπηρεσία επισκευής iPhone στην Κωνσταντινούπολη από το 2006, η διαδικασία αντικατάστασης μπαταρίας iPhone 15 Pro ολοκληρώνεται σε περίπου μισή ώρα.

Τα τηλέφωνα που φέρονται στο σέρβις ξεκλειδώνονται από έμπειρους τεχνικούς και επαγγελματικό εξοπλισμό και μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας ελέγχονται και παραδίδονται στον πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε την αυθεντική μπαταρία iPhone 15 Pro ή μία από τις επιλογές μπαταρίας aftermarket υψηλής ποιότητας κατά την εγκατάσταση μιας νέας μπαταρίας iPhone 15 Pro, η οποία γίνεται με εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών. Όλες οι συναλλαγές που κάνετε στο Teknoway είναι πολύ πιο προσιτές.

Πότε πρέπει να αντικατασταθεί μια μπαταρία iPhone;

Στις προηγούμενες γραμμές, υποδείξαμε μια κατά προσέγγιση χρονική περίοδο, αλλά η μπαταρία σας μπορεί να έχει αδειάσει τελείως πριν από αυτήν την καθορισμένη περίοδο και μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην χρησιμοποιείτε μπαταρία που παρουσιάζει σημάδια φθοράς. Το να αφήνετε το τηλέφωνο στο άμεσο ηλιακό φως ή να χρησιμοποιείτε φορτιστές κακής ποιότητας μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της μπαταρίας.

Υπάρχει μια τρύπα στη θήκη του iPhone, το πίσω κάλυμμα άνοιξε μόνο του, υπάρχει πρήξιμο του τηλεφώνου, το πρόβλημα με το διάκενο της θήκης πιθανότατα προκαλείται από μια μπαταρία που έχει διαρρεύσει ή διογκωθεί λόγω υπερβολικής θερμοκρασίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν η μπαταρία δεν αντικατασταθεί γρήγορα, τα χημικά υγρά που μπορεί να διαρρεύσουν από την μπαταρία μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στη μητρική πλακέτα της συσκευής.

Επιπλέον, η διόγκωση της μπαταρίας μπορεί επίσης να προκαλέσει σπάσιμο ή σπάσιμο της οθόνης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να τοποθετήσετε αμέσως μια νέα μπαταρία στο iPhone 15 Pro. Μπορεί να αργήσεις πολύ την επόμενη μέρα.

Ένας από τους κύριους λόγους για το πρόβλημα αποστράγγισης της μπαταρίας του iPhone, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών, είναι η χρήση προϊόντων χαμηλής ποιότητας για ανταλλακτικά. Όπως γνωρίζετε, η Apple δεν περιλαμβάνει πλέον γνήσιους φορτιστές στο κουτί για προστασία του περιβάλλοντος και οι χρήστες πρέπει να τους προμηθευτούν αργότερα.

Μπορεί να μην είναι επιθυμητό να αγοράσετε έναν αυθεντικό φορτιστή μαζί με τηλέφωνα που έχουν ήδη αρκετά υψηλή τιμή. Επειδή οι κακοί και χαμηλής ποιότητας φορτιστές δεν μπορούν να παρέχουν αναλογικά την απαραίτητη ισχύ στην μπαταρία, μπορεί να προκληθεί πρόωρη φθορά. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές της μπαταρίας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε έναν αυθεντικό φορτιστή iPhone 15 Pro.

Μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας επιλογές φορτιστή Apple στο Teknoway και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας. Ένα άλλο ζήτημα για όσους αναζητούν μια αποκλειστική υπηρεσία αντικατάστασης μπαταρίας iPhone 15 Pro είναι η κακή ποιότητα κατασκευής.

Ως αποτέλεσμα της κακής ποιότητας κατασκευής, ζητήματα όπως το μη πάτημα του κουμπιού μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας, η έλλειψη επαφής με την οθόνη, η μη απενεργοποίηση της οθόνης ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο ή ακόμα και η συσκευή μπορεί να καταστραφεί μόνιμα από την επαφή με υγρό.

Καλύτερη υπηρεσία iPhone: Teknoway

Στην Teknoway, η οποία λειτουργεί ως τεχνική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας από το 2006, μπορείτε να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPhone 15 Pro μέσα σε μισή ώρα, την ίδια μέρα, με εγγύηση. Μπορείτε να λάβετε αυτήν την υπηρεσία στα υποκαταστήματα της Teknoway στο Kadıköy και στο Çekmeköy, αλλά εάν δεν βρίσκεστε στην Κωνσταντινούπολη, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας στην Teknoway μέσω φορτίου και να λάβετε τον δωρεάν κωδικό παράδοσης αυθημερόν μετά την επισκευή. Μπορείτε να φτάσετε στην Teknoway, την ταχύτερη υπηρεσία για iPhone, μέσω της teknoway.com.tr.

Comments (No)

Leave a Reply