Κριτική Sennheiser AMBEO Soundbar Plus!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το Soundbar AMBEO και το Subwoofer της Sennheiser φέρνουν επανάσταση στην εμπειρία του home cinema. Αυτό το ηχοσύστημα προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου και παρέχει εύκολη εγκατάσταση και χρήση με μινιμαλιστική προσέγγιση. Η κριτική του Sennheiser AMBEO Soundbar Plus είναι εδώ.

Κριτική Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

SDNshiftdelete.net

Sennheiser Ambeo Soundbar | Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Plus

Sennheiser Ambeo Soundbar | Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το sub

Με την υποστήριξη Dolby Atmos, δημιουργεί μια εικονική ατμόσφαιρα κινηματογράφου ενισχύοντας το στερεοφωνικό περιεχόμενο. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect with Dolby Atmos και Google Chromecast. Με την εύκολη εγκατάσταση και τη συμπαγή σχεδίασή του, δίνει τέλος στο χάος των ηχείων και των καλωδίων.

Με την εφαρμογή Sennheiser Smart Control, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον ήχο και είναι πλήρως συμβατή με το Amazon Alexa, το Google Home και το Apple HomeKit. Προσφέρει επίσης μια καθηλωτική στερεοφωνική εμπειρία με την τεχνολογία Spatial Audio που χρησιμοποιείται στην Season 4 του Stranger Things.

Κριτική Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Αν δούμε τις τεχνικές προδιαγραφές του, ξεχωρίζει ως διαμόρφωση καναλιών 7.1.4 για σύστημα home cinema 9 ηχείων με τεχνολογία Ambeo Virtualization. Υποστηρίζει μορφές ήχου όπως Dolby ATMOS, DTS:X, 360 Reality Audio, MPEG-H ήχο. Αυτό το σύστημα, το οποίο έχει ισχύ 400 W, προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση χαμηλής συχνότητας με ισχύ μπάσων ~37 Hz. Προσφέρει ευρείες επιλογές συνδεσιμότητας με οπτικές, στερεοφωνικές εισόδους RCA και 2x HDMI.

Το υπογούφερ AMBEO έχει επίσης αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά από μόνο του. Προσφέροντας βαθιά μπάσα ποιότητας ήχου, το υπογούφερ προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία μπάσων με την τεχνολογία εικονικοποίησης AMBEO. Εξοπλισμένο με ένα γούφερ υψηλής ποιότητας 8 ιντσών και έναν ενισχυτή κατηγορίας 350 WD, το υπογούφερ παράγει σφιχτά, βαθιά και γρήγορα μπάσα που μπορούν να πάνε στα 27 Hz χάρη στη σχεδίαση κλειστού κουτιού. Με ασύρματη υποστήριξη, έως και 4 υπογούφερ μπορούν να δικτυωθούν και να βαθμονομηθούν ξεχωριστά.

Κριτική Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Το υπογούφερ, το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει την ακουστική του δωματίου και να προσαρμόσει ανάλογα τις ρυθμίσεις του χάρη στη λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης, προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής της έντασης και των ρυθμίσεων του ισοσταθμιστή με τη διαισθητική εφαρμογή έξυπνου ελέγχου.

Το Soundbar και το Subwoofer AMBEO ανεβάζουν την εμπειρία του home theater στο επόμενο επίπεδο και προσφέρουν στους χρήστες του μια εντυπωσιακή απόδοση ήχου. Με τις ειδικές τεχνολογίες και τις εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας, θέτει νέα πρότυπα στα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας.

Comments (No)

Leave a Reply