Κριτική Dersar L1 Plus! – ShiftDelete.Net


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Dersar L1 Plus ξεχωρίζει ως μια από τις νεότερες και πιο αποτελεσματικές ηλεκτρικές σκούπες της αγοράς. Κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού εύκολο με τον μοντέρνο σχεδιασμό, την ισχυρή απόδοση και τα έξυπνα χαρακτηριστικά του. Η κριτική Dersar L1 Plus είναι εδώ.

Κριτική Dersar L1 Plus!

SDNshiftdelete.net

Σημεία πώλησης Dersar: https://dersar.com/dersar-l1-plus.html
Για να αγοράσετε ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Dersar L1 Plus με 15% έκπτωση με κωδικό κουπονιού SDN15 από το Mieko.com.tr: https://www.mieko.com.tr/urun/dersar-l1-plus-robot-supurge/

Το Dersar L1 Plus έχει κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό που ταιριάζει τέλεια σε κάθε τύπο σπιτιού. Η συμπαγής δομή του επιτρέπει εύκολους ελιγμούς ακόμα και σε στενούς χώρους. Χάρη στην υψηλή ισχύ αναρρόφησης των 5000 Pa, καθαρίζει εύκολα τη σκόνη, τη βρωμιά, τις τρίχες και άλλα υπολείμματα. Προσφέρει επίσης έως και 200 ​​λεπτά συνεχούς λειτουργίας με χωρητικότητα μπαταρίας 5000 mAh.

Το L1 Plus είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης με λέιζερ. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, δημιουργεί έναν χάρτη του σπιτιού σας και παρέχει έναν πιο οργανωμένο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Μπορείτε να ελέγξετε το ρομπότ, να δημιουργήσετε προγράμματα καθαρισμού και ακόμη και να ορίσετε εικονικούς τοίχους μέσω της εφαρμογής smartphone. Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ καθαρίζει εύκολα τη σκόνη και τη βρωμιά σε δάπεδα όπως χαλιά, πλακάκια και παρκέ και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το σφουγγάρισμα δαπέδων χάρη στη λειτουργία σφουγγαρίσματος.

Comments (No)

Leave a Reply