Κριτική τηλεόρασης LG QNED81 75″!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Εξετάσαμε για εσάς το μοντέλο 4K Smart TV LG QNED81 75” που αναπτύχθηκε με προηγμένο πάνελ και χρωματική ισχύ. Γιατί να επιλέξετε αυτή την τηλεόραση;

Κριτική τηλεόρασης LG QNED81 75″!

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε LG QNED81 75 ιντσών
Έως και 4.500 TL πόντοι καυσίμου Opet θα δοθούν ως δώρο για την αγορά των μοντέλων 55QNED816RE και 65QNED816RE που αγοράσατε μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 30ης Νοεμβρίου 2023.!

Η Smart TV 4K 75 ιντσών LG QNED81 διαθέτει λειτουργία QNED Color Pro που υποστηρίζεται από τεχνολογία Quantum Dot και NanoCell, παρουσιάζοντας έτσι τα χρώματα πιο ζωντανά και ρεαλιστικά.

Ο επεξεργαστής α7 AI 4K 6ης γενιάς της τηλεόρασης προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις προβολής σας. Η λειτουργία AI Image Pro αναλύει και βελτιώνει περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης και παρουσιάζει οποιοδήποτε περιεχόμενο στον θεατή σε υψηλή ποιότητα. Η λειτουργία AI​​​Sound Pro σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, αναγνωρίζοντας ήχους, εφέ και συχνότητες.

Χάρη στο LG QNED81, το ThinQ AI και το webOS, μπορείτε να λαμβάνετε εξατομικευμένες ειδοποιήσεις και συστάσεις και να εξατομικεύσετε την εμπειρία χρήστη σας. Χάρη στα εξατομικευμένα προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, είναι δυνατή η γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Η λειτουργία HDR10 Pro ενισχύει αυτόματα την αντίθεση και τη σαφήνεια του περιεχομένου, ώστε κάθε σκηνή να γίνεται πιο ζωντανή και καθαρή. Με τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ FILMMAKER, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες από τη σκοπιά του σκηνοθέτη με μια κινηματογραφική εμπειρία, διατηρώντας παράλληλα τα αρχικά χρώματα, τις ρυθμίσεις και τον ρυθμό καρέ.

Comments (No)

Leave a Reply