Κρατήστε την αναπνοή σας! Αποκαλύφθηκαν μυστικά στο δικαστικό σύστημα!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Κρατήστε την αναπνοή σας!  Αποκαλύφθηκαν μυστικά στο δικαστικό σύστημα!


Για το ζευγάρι Jaylin και Ilgaz, που προσκολλώνται σε κάθε ευκαιρία στο ταξίδι τους για να αναζητήσουν τον Mercan, οι συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες μειώνονται σιγά σιγά και τους ωθούν προς την αλήθεια. Ο πρώτος τους στόχος είναι να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την Εφέ, αλλά στην πορεία συναντούν μια συγκλονιστική αλήθεια. Όλοι συνεχίζουν να κινητοποιούνται από όλες τις πλευρές για να αναζητήσουν τον Mercan με τον δικό τους τρόπο. Ο Tugche χρησιμοποιεί όλη του την αποφασιστικότητα για να βρει τον Mercan και έρχεται με νέες πληροφορίες.

Μυστικά αποκαλύφθηκαν στο δικαστικό σύστημα

Καθώς ο Yekta αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ο Kadir είναι πολύ πιο επικίνδυνος από ό,τι πίστευε, ένα νέο άτομο θα ενωθεί με τον Jan και τον Osman. Καθώς ο Έρεν συνεχίζει να παρακολουθεί τις καταθέσεις των υπόπτων που βρίσκονταν στην παραλία εκείνη την ημέρα, παρατηρεί μια λεπτομέρεια που θα συγκλονίσει τους πάντες. Ο Επίτροπος Eren, που κυνηγά την αγαπητή Dilek, αποκαλύπτει τα πάντα. Ο Επίτροπος Eren, που βρίσκει όλα τα ίχνη της Merkan, πηγαίνει στο σχολείο της Dilek, τη συναντά και ρωτά την Dilek πού είναι η Merkan. Η Ντιλέκ λέει ότι την απήγαγε η αδερφή της. Πηγαίνουν να αναζητήσουν τον Mercan.Η μεγαλύτερη αδερφή της Dilek απαγάγει ξανά τον Mercan. Τότε ακριβώς συμβαίνει ένα ατύχημα.


Comments (No)

Leave a Reply