Κρατήστε σημειώσεις και διαβάστε: Κριτική Kobo Elipsa 2E!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το Kobo Elipsa 2E οδηγεί την ψηφιακή ανάγνωση στο επόμενο επίπεδο. Ακολουθεί η κριτική του Kobo Elipsa 2E, η οποία εμπλουτίζει την εμπειρία ανάγνωσης και λήψης σημειώσεων, προσφέροντας στους αναγνώστες ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

Kobo Elipsa 2E Review

SDNshiftdelete.net

Το Kobo Elipsa 2E προσφέρει λήψη σημειώσεων και άμεση αποθήκευση ηλεκτρονικών βιβλίων και PDF. Παρέχει τη δυνατότητα κοινής χρήσης χειρόγραφου κειμένου μετατρέποντάς το σε κείμενο βιβλίου. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδανική για την προσαρμογή της εμπειρίας ανάγνωσης και τη διευκόλυνση της κοινής χρήσης.

Το προσωπικό σημειωματάριο διαθέτει λειτουργία αναζήτησης για γρήγορη εύρεση λέξεων-κλειδιών ή συγκεκριμένων σημειώσεων. Επιπλέον, με τη μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης (32 GB), προσφέρει αρκετό χώρο για μεγάλες συλλογές ηλεκτρονικών βιβλίων και ψηφιακών σημειώσεων.

Το εξωτερικό είναι κατασκευασμένο από πάνω από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό, δίνοντας έμφαση στην οικολογική προσέγγιση. Ειδικά η χρήση πλαστικού, το 10% του οποίου συλλέγεται πριν φτάσει στους ωκεανούς, είναι σημαντική για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Η λειτουργία ComfortLight PRO μειώνει την κούραση των ματιών με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και θερμοκρασία χρώματος, ελαχιστοποιώντας την έκθεση στο μπλε φως για μακροχρόνια ανάγνωση.

Η οθόνη E-Ink Carta 1200 10,3 ιντσών προσφέρει καθαρή εικόνα με υψηλή ανάλυση (1440 × 1920 pixel) και 227 PPI. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διαδικτυακό περιεχόμενο χάρη στην υποστήριξη dark mode και έναν ισχυρό CPU 2 GHz. Τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου είναι ιδανικά για την αποθήκευση μιας μεγάλης συλλογής ηλεκτρονικών βιβλίων.

Με ελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το στυλό διευκολύνει την επισήμανση σημαντικών σημείων σε ηλεκτρονικά βιβλία και αρχεία PDF. Επιπλέον, προσφέρει στον χρήστη μια κανονική εμπειρία διαγραφής με τη λειτουργία διαγραφής και μπορεί να φορτιστεί μέσω USB-C.

Κάτω από μια ειδική καμπάνια για D&R και SDN, 4933ΔΡ. ΚΟΜΠΟΣΔΝΣτείλτε ένα δωρεάν SMS πληκτρολογώντας “” και ο κωδικός που λάβατε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων Kobo Elipsa 2E από τα καθορισμένα καταστήματα D&R. Έκπτωση 2500 TL θα παρασχεθεί. Τα καταστήματα όπου διατίθεται το προϊόν είναι τα εξής: D&R Tunalı Cadde Ankara, Istanbul D&R Akasya AVM, D&R İstinye Park, D&R Mall of Istanbul, D&R Zorlu Center.

Νομικοί όροι καμπάνιας:

  • Οι εκπτωτικοί κωδικοί θα παρέχουν έκπτωση μόνο 2500 TL σε αγορές Kobo Elipsa 2E από τα D&R Stores έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.
  • Η καμπάνια είναι αποκλειστικά για πελάτες της D&R Card.
  • Οι εκπτωτικοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε αγορές Kobo Elipsa 2E.
  • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα αεροδρομίων και dr.com.tr.
  • Ένας πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από την καμπάνια μόνο μία φορά.
  • Η D&R διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους όρους της καμπάνιας.

Comments (No)

Leave a Reply