Καλά νέα από τη Microsoft για τους κατόχους καρτών γραφικών αρχικού επιπέδου!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Microsoft έχει καταλήξει σε μια ιδέα που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων. Η τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων απαιτεί κάρτες γραφικών υψηλής απόδοσης λόγω της μεγάλης επεξεργαστικής ισχύος που απαιτείται για γραφικά υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, η λύση που προσφέρει η Microsoft μπορεί να μειώσει αυτή τη ζήτηση και να επιτρέψει σε κάρτες γραφικών ακόμη χαμηλότερων προδιαγραφών να επωφεληθούν από τις δυνατότητες ανίχνευσης ακτίνων.

Ουσιαστικά, το σύστημα που προτείνει η Microsoft στοχεύει στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας ανίχνευσης ακτίνων χρησιμοποιώντας σύστημα επιπέδου λεπτομέρειας (LOD). Το LOD επιτρέπει στην κάρτα γραφικών να τρέχει πιο γρήγορα μειώνοντας τις λεπτομέρειες στα γραφικά σε ορισμένες περιοχές, όπως μακρινά αντικείμενα. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών κάνει λιγότερη δουλειά, με αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση χωρίς αισθητή απώλεια οπτικής ποιότητας.

Πιστεύεται ότι αυτή η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να την καταστήσει πιο κατάλληλη ακόμα και για κάρτες γραφικών που προηγουμένως δεν μπορούσαν να εκτελέσουν ανίχνευση ακτίνων ή μετά βίας μπορούσαν να το εκτελέσουν. Αυτό μπορεί να κάνει δυνατή την ανίχνευση ακτίνων ακόμη και σε συστήματα χαμηλότερων προδιαγραφών, παρέχοντας παράλληλα καλύτερη απόδοση και οπτική εμπειρία στους παίκτες.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το σύστημα δεν είναι ακόμη γνωστές και δεν είναι σαφές πόσο αποτελεσματικό θα είναι αυτό το σύστημα στην πράξη και όχι στη θεωρία. Ωστόσο, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να επιτρέψει στην τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων να φτάσει σε μια ευρύτερη βάση χρηστών και θα μπορούσε να είναι μια σημαντική καμπή στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

SSD 1200 TB γίνεται πραγματικότητα!  Αλλά η τιμή θα είναι ενοχλητική

SSD 1200 TB γίνεται πραγματικότητα! Αλλά η τιμή θα είναι ενοχλητική

Πότε θα κυκλοφορήσει ο SSD Pure Storage 1200 TB; Τα μοντέλα επόμενης γενιάς που βασίζονται σε σχέδια DFM αντί για DRAM ενδέχεται να γίνουν σύντομα πραγματικότητα.

Εάν θέλετε, μπορείτε να δείτε το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft εδώ. Πώς σας φαίνεται η ιδέα ανίχνευσης ακτίνων που επιτεύχθηκε με την ενσωμάτωση του συστήματος Microsoft LOD στην κάρτα γραφικών; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply