Κίνημα Επαίνου από τον Yılmaz Morgül – Νέα από το περιοδικό Last Minute


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Μια αξιέπαινη κίνηση του Yılmaz Morgül

Ο Yilmaz Morgül, ο οποίος εργάζεται ως εθελοντής στο Life Without Barriers Foundation, επισκέφτηκε τις προάλλες στο σπίτι τους το ζευγάρι Gülnar και Erkan Ascioglu, που είναι παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια και ζουν στο Beykoz. Ο καλλιτέχνης έφερε ένα αναπηρικό καροτσάκι με μπαταρία στην Gulnar Ascioglu, η οποία είναι κατά 85 τοις εκατό ανάπηρη, μέσω του Life Without Barriers Foundation.

Η Gulnar Ashciolu (34) είπε ότι απέκτησε ελευθερία κινήσεων χάρη στο αναπηρικό καροτσάκι που λειτουργεί με μπαταρία. Η Ascioglu, η οποία συνάντησε τη Morgul στην πόρτα με τον σύζυγό της Erkan Ascioglu, 35 ετών, είπε ότι ένιωθε πολύ χαρούμενη για την επίσκεψη και τη δωρεά της Morgul. Την ίδια μέρα, ο Yılmaz Morgül επισκέφτηκε ένα άλλο άτομο με αναπηρία στο Beykoz. Ο καλλιτέχνης δώρισε το ειδικά κατασκευασμένο κρεβάτι ασθενούς για τη μητέρα του, η οποία πέθανε την Πρωτοχρονιά πέρυσι, στον Σελίμ Καπλάν, 37 ετών, ο οποίος είναι κατά 98% ανάπηρος με βλάβη στο νωτιαίο μυελό μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο Morgul, ο οποίος επισκέφτηκε τον κλινήρη Σελίμ Καπλάν, είπε: «Όταν η μητέρα μου πέθανε, δώρισα το ειδικό κρεβάτι ασθενούς που της είχα φτιάξει σε ένα κλινήρη ανάπηρο άτομο. Ωστόσο, δεν τον είχαμε γνωρίσει. Τον επισκέφτηκα σήμερα. Είδα ότι έκανα μια πολύ σωστή δωρεά».

Comments (No)

Leave a Reply