Θλιβερή απώλεια για τον κόσμο της τέχνης! Η Ayla Algan πέθανε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Θλιβερή απώλεια για τον κόσμο της τέχνης!  Η Ayla Algan πέθανε

Mariye ekİnc+/cnnturk.com | Θλιβερά νέα ήρθαν από την Ayla Algan, μια από τις κυρίαρχες του κινηματογράφου και του θεάτρου. Ο Άλγκαν, ο οποίος είχε εδώ και καιρό μια απομονωμένη ζωή, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελετή στη σκηνή Muhsin Ertuğrul για τη διάσημη ηθοποιό του θεάτρου Ayla Algan, η οποία πέθανε σε ηλικία 86 ετών. Η τελετή της κηδείας θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Aşiyan μετά τη μεσημεριανή προσευχή στο τζαμί Teşvikiye και η Ayla Algan θα σταλεί στο τελευταίο της ταξίδι.

Ο ERDOGAN ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝ-ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ALGAN

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε για την καλλιτέχνιδα του θεάτρου Ayla Algan: «Με θλίψη έμαθα την είδηση ​​του θανάτου της πολύτιμης κυρίας Ayla Algan, μάστερ του τουρκικού θεάτρου, κινηματογράφου και μουσικής, βραβευμένη με το Μεγάλο Βραβείο του Προέδρου για τον Πολιτισμό και την Τέχνη. .” .” αυτός είπε.

Ο Ερντογάν είπε: «Ο Θεός να ελεήσει τον εκλιπόντα και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους οικείους του και σε ολόκληρη την καλλιτεχνική μας κοινότητα». είπε.

ΑΝΤΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ERSOY

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι σε δήλωσή του στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε: «Με μεγάλη θλίψη έμαθα την είδηση ​​του θανάτου της Ayla Algan, μιας πολύτιμης ηθοποιού από τον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου και νικήτρια του το Προεδρικό Βραβείο. Το Μεγάλο Βραβείο Πολιτισμού και Τέχνης Είθε ο Θεός να ελεήσει την καλλιτέχνιδα, την οικογένειά της και «τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του», είπε.

Η θλιβερή απώλεια του κόσμου της τέχνης: η Isla Algan πέθανε

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η AYLA ALGAN;

Η Ayla Algan είναι Τουρκάλα ηθοποιός και καλλιτέχνης του θεάτρου. Γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1937 στη Σμύρνη της Τουρκίας. Μετά την αποφοίτησή του από το Δημοτικό Ωδείο της Κωνσταντινούπολης, έκανε μια επιτυχημένη καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση για πολλά χρόνια.

Η θεατρική καριέρα της Ayla Algan ξεκίνησε στο Istanbul City Theatre. Αργότερα έπαιξε σε πολλές σημαντικές θεατρικές εταιρείες και συμμετείχε σε πολλές διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις. Συμμετείχε σε πολλά σημαντικά έργα στην κινηματογραφική και τηλεοπτική του καριέρα και κέρδισε πολλά βραβεία.

Η Ayla Algan θεωρείται μια από τις πιο σεβαστές ηθοποιούς στην Τουρκία και έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στον κόσμο της τέχνης εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Algan ήταν επίσης αποδέκτης του μεγάλου βραβείου του προέδρου για τον πολιτισμό και την τέχνη.

Comments (No)

Leave a Reply