Θα υπάρξει ενίσχυση της απόδοσης στους επεξεργαστές Intel Lunar Lake U


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

IntelΗ νέα γενιά θα λανσαριστεί στα τέλη του 2024 Lunar Lake-U σειρά επιτάχυνε το έργο της για κινητούς επεξεργαστές. Αυτά τα μοντέλα, τα οποία θα έχουν αύξηση απόδοσης έως και 50 τοις εκατό σε σύγκριση με τους επεξεργαστές Meteor Lake-U, θα χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική Core Ultra τρίτης γενιάς.

Η απόδοση του Intel Lunar Lake-U είναι 50 τοις εκατό καλύτερη

Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές από αξιόπιστες πηγές, η Intel σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη σειρά Lunar Lake-U στα τέλη του 2024. Επεξεργαστές με την κωδική ονομασία “Lunar Lake” Αρχιτεκτονική Core Ultra Δηλώθηκε ότι θα βασίζεται σε Σε αυτό το πλαίσιο, η απόδοση πολλαπλών νημάτων θα είναι 50 τοις εκατό καλύτερη σε σύγκριση με τους επεξεργαστές Meteor Lake.

Ορατό κέρδος στην παραγωγικότητα, Υπερ-Νηματοποίηση Υποστηρίζεται ότι μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την ανάγκη τεχνολογίας. Το Hyper-Threading, μια βασική τεχνολογία, παρέχει κέρδος σχεδόν 25 τοις εκατό.

Η Apple ξεμπλοκάρει την Epic Games!

Η Apple ξεμπλοκάρει την Epic Games!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple επανενεργοποίησε τον λογαριασμό προγραμματιστή Epic Games στο iOS. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ωστόσο, η κατάργηση του Hyper-Threading επιτρέπει στην Intel να μειώσει την ισχύ και το φορτίο της προσωρινής μνήμης. Αυτό βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας. Θα βρίσκεται στη λίμνη της Σελήνης Lion’s Bay Π-πυρήνες και Skymont E-cores Δηλώθηκε ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό για πολλαπλούς φόρτους εργασίας.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η Intel θα αυξήσει την ισχύ 15 W που χρησιμοποιεί στα τσιπ της σειράς U. Επεξεργαστές της σειράς Lunar Lake Ισχύς 17W Αναφέρθηκε ότι θα το χρειαζόταν. Οι επεξεργαστές θα υποστηρίζουν επίσης ενίσχυση έως και 30 W για πρόσθετη απόδοση.

Η Intel εισέρχεται σε έναν νέο τομέα με τις δυνατότητες AI!

Οι δοκιμές απόδοσης σε Cinebench R23 και Geekbench 5.4.5 έδειξαν ότι η Lunar Lake σημείωσε περίπου 1,5 φορές υψηλότερη βαθμολογία από τη Meteor Lake. Αυτό σημαίνει ότι η Intel θα γνωρίσει ένα από τα μεγαλύτερα άλματα στους επεξεργαστές κινητών. Τα μοντέλα Lunar Lake-U αναμένεται να τροφοδοτούν φορητούς υπολογιστές προσανατολισμένους στην παραγωγικότητα.

Comments (No)

Leave a Reply