«Θα μπορέσει ο Μουσταφά Γιλμάζ να προστατεύσει την κόρη του Τζεμρέ;»


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
«Θα μπορέσει ο Μουσταφά Γιλμάζ να προστατεύσει την κόρη του Τζεμρέ;»


Η ένταση θα ανέβει στο τέταρτο επεισόδιο της Ντιλέκ Τάσι, που παρακολουθείται με κομμένη την ανάσα με κάθε επεισόδιο που προβάλλεται. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του Φιγκάν, μια νύχτα γεμάτη κινδύνους περιμένει τον Μουσταφά, ο οποίος φεύγει από την έπαυλη με την Τζεμρέ. Μετά από πολλά γεγονότα, ο Μουσταφά αναγκάζεται να επιστρέψει στην έπαυλη με την Τζεμρέ.

Ο Μουσταφά, του οποίου ο μοναδικός στόχος είναι να κρατήσει την κόρη του σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δεν ξέρει ότι ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Θα μπορέσει ο Μουσταφά να προστατεύσει την κόρη του Τζεμρέ από την οικογένεια Ρόνα;

Με πρωταγωνιστές τους Salih Bademci, Hazal Subashi και Ozan Dolunay, το καστ της Dilek Tashi περιλαμβάνει καταξιωμένους ηθοποιούς όπως οι Elif Dogan, Perihan Savash, Jozge Özberk, Teoman Kumbaradjibashi, Çiçek Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagyöz, Lena Naz Toprakıl και Yomaz Kalayci. .

Η τηλεοπτική σειρά Dilek Taş, σε σκηνοθεσία Altan Dönmez και σενάριο Can Sinan, είναι στο Kanal D με το συναρπαστικό νέο επεισόδιο την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20.00.


Comments (No)

Leave a Reply