Η Zara μίλησε για την προσωπική της ζωή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Zara μίλησε για την προσωπική της ζωή


Η Zara απάντησε σε ερωτήσεις μελών του Τύπου πριν από τη σκηνή της στο Yeşilköy. Ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι ετοιμάζει ένα άλμπουμ τζαζ, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να το κυκλοφορήσουν λόγω της πανδημίας και της γενικότερης κατάστασης στον κόσμο.

“Έχετε δουλέψει σε μια πολύ ευρεία οπτική, από την αραβική μέχρι τη λαϊκή μουσική… Από την κλασική μουσική μέχρι τα ξένα τραγούδια. Μόνο το ραπ μένει. Πότε θα έρθει η σειρά του;” Κάνοντας την ερώτηση, η Zara είπε: «Δεν ξέρω αν μου το είπε ο Θεός ή το άκουσες κάπου, αλλά θα δοκιμάσω κάτι εντελώς νέο. Θα πάμε στο στούντιο για αυτό την Τετάρτη. Θα δοκιμάσουμε κάτι πολύ ασυνήθιστο και είναι μια ιδέα, ένα τραγούδι, με το οποίο είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος».

Η τραγουδίστρια, που ενημερώθηκε ότι θα κάνει ένα ντουέτο έκπληξη με τον ράπερ Εύπιο, είπε για την προσωπική της ζωή στην τελευταία της συνέντευξη: «Είμαι μια γυναίκα της αγάπης, που ψάχνω την αγάπη». «Βρήκες την αγάπη που έψαχνες;» Η Ζάρα χαμογέλασε στην ερώτηση και είπε: «Βρήκες την αγάπη που έψαχνες;» Απάντησε στην ερώτηση: “Ορκίζομαι, ακόμα ψάχνω. Αν και όταν λέω “ψάχνω”, στην πραγματικότητα δεν κάνω πολλά. Ο κόσμος γίνεται πιο επιλεκτικός όσο περνάει ο καιρός.”


Comments (No)

Leave a Reply