Η TSMC θα πραγματοποιήσει δοκιμαστική παραγωγή για επεξεργαστές 2nm το 2024


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Καθώς ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία smartphone έχει επιταχυνθεί, η ζήτηση για επεξεργαστές έχει επίσης αυξηθεί. TSMC Να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά Επεξεργαστές 2nm Έχει επιταχύνει το έργο της για να Σύμφωνα με νέα έκθεση, η TSMC θα ξεκινήσει την παραγωγή της αρχιτεκτονικής ημιαγωγών 2nm της μέχρι το τέλος του έτους.

Η TSMC θα ξεκινήσει την παραγωγή επεξεργαστών 2nm το 2024

Πληροφορίες από την Κίνα αποκάλυψαν ότι η TSMC θέλει να στείλει τσιπ που κατασκευάζονται με τεχνολογία 2nm σε ορισμένους πελάτες το τέταρτο τρίμηνο του 2024. Εάν η δοκιμαστική παραγωγή προχωρήσει ομαλά, η εταιρεία στοχεύει να παράγει μαζικά τσιπ 2nm το δεύτερο τρίμηνο του 2025.

Η αρχιτεκτονική των 2nm θα είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής τόσο για την TSMC όσο και για τον κόσμο των επεξεργαστών. Γιατί αυτό που οδηγεί τον νόμο του Moore την τελευταία δεκαετία είναι FinFET Πηγαίνοντας πέρα ​​από τα τρανζίστορ, τις πύλες γύρω από τα FET (GAAFET) θα είναι η πρώτη αρχιτεκτονική που θα χρησιμοποιεί τεχνολογία τρανζίστορ.

Η Apple Music φέρνει επιτέλους την αναμενόμενη λειτουργία!

Η Apple Music φέρνει επιτέλους την αναμενόμενη λειτουργία!

Σύμφωνα με τις διαρροές, το Apple Music θα αποκτήσει ένα νέο χαρακτηριστικό. Από εδώ και πέρα ​​θα μπορούμε να μεταφέρουμε τη λίστα αναπαραγωγής μας από άλλη πλατφόρμα!

GAAFET, επίσης γνωστά ως FET νανοφύλλων ή νανολωρίδων. βελτιώνει τον ηλεκτροστατικό έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας και της ενεργειακής απόδοσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η TSMC θα παράγει τα πρώτα τσιπ 2nm στο εργοστάσιό της στην Ταϊβάν. Η Apple και η MediaTek είναι από τους πρώτους πελάτες που έλαβαν δοκιμαστικά τσιπ 2nm.

Επεξεργαστής 1nm, επεξεργαστής iPhone 2nm, επεξεργαστής iphone

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να σημειωθεί ότι η Intel εργάζεται στην αρχιτεκτονική Intel 20A που βασίζεται σε τρανζίστορ GAAFET. Επιπλέον, η Samsung στοχεύει να παράγει επεξεργαστές 2nm κάτω από τον κόμβο SF2 το 2025.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply