Η Şeyma Subaşı παράκανε το Photoshop και παραμόρφωσε το πλακίδιο! Δεν χρειάζεται να είστε ντροπαλοί για να τραβήξετε την προσοχή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Şeyma Subaşı παράκανε το Photoshop και παραμόρφωσε το πλακίδιο!  Δεν χρειάζεται να είστε ντροπαλοί για να τραβήξετε την προσοχή


Η Şeyma Subaşı, η οποία παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και ο γάμος της κράτησε για λίγο, έγινε hot θέμα με την τελευταία της ανάρτηση. Όταν η Şeyma Subaşı, που υπερβάλλει στο Photoshop, μοιράστηκε τη πόζα της στην οποία παραμόρφωσε τα πλακάκια, τα σχόλια ξεχύθηκαν.

Ο Şeyma Subaşı παντρεύτηκε τον Mohammed Alsaloussi στις 3 Μαΐου 2023. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από τον γάμο του, είπε “I do forever” στο Μαρόκο.

Στις τελευταίες δημοσιεύσεις του φαινομένου φαίνεται πως δεν υπάρχει δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Ακόλουθοι, οι τελευταίες αναρτήσεις του Subaşı. «Πού είναι το δαχτυλίδι;», «Δεν έχεις δαχτυλίδι αγάπη μου, τελείωσαν οι μήνες;» και “Γιατί ο Mido δεν είναι μαζί σου;” Έγραψε σχόλια όπως:

Η Şeyma Subaşı υπερέβη το Photoshop και παραμόρφωσε το πλακίδιο.  Δεν χρειάζεται να είστε ντροπαλοί για να τραβήξετε την προσοχή.

Ο ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Ο Subaşı, ο οποίος χώρισε από τον διάσημο παραγωγό Acun Ilıcalı το 2018 και έχει μια 10χρονη κόρη με το όνομα Melisa από αυτή τη σχέση, χώρισε με τον Mohammed Alsaloussi, με τον οποίο είχε ξανά σχέση, σε μια συνεδρία στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΟ PHOTOSHOP

Η Şeyma Subaşı έχει γίνει το τελευταίο διάστημα θέμα συζήτησης στα social media. Η Şeyma Subaşı, που τράβηξε τα βλέμματα με τη φωτογραφία που μοιράστηκε τα μεσάνυχτα μετά την επιστροφή της από το Μαϊάμι στην Κωνσταντινούπολη, έχει υπερβάλει στο photoshop.

Η Şeyma Subaşı υπερέβη το Photoshop και παραμόρφωσε το πλακίδιο.  Δεν χρειάζεται να είστε ντροπαλοί για να τραβήξετε την προσοχή.

ΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ

Πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι ο Şeyma Subaşı, που παραμόρφωσε ακόμη και τα πλακάκια του τοίχου, δεν πρόσεξε αυτή τη λεπτομέρεια. «Μετά το Μαϊάμι, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στη ζώνη ώρας της Κωνσταντινούπολης… Το jet lag είναι πραγματικό!» Η Şeyma Subaşı, η οποία μοιράστηκε τη φωτογραφία της με τη λεζάντα, έγινε στόχος χλευασμού.

Η ανάρτηση της Şeyma Subaşı πλημμύρισε από σχόλια όπως «Δεν χρειάζεται να ντροπιαστείς για να τραβήξεις την προσοχή».


Comments (No)

Leave a Reply