Η Samsung παρουσιάζει τον νέο 990 EVO SSD


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Samsung παρουσίασε το πιο πρόσφατο 990 EVO, το επόμενο μοντέλο του 980 SSD, που κυκλοφόρησε το 2021. Σχεδιασμένο για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών υπολογιστών, το 990 EVO είναι συμβατό και με τις δύο διασυνδέσεις PCIe 4.0 και PCIe 5.0, προσφέροντας ευελιξία για διαφορετικές διαμορφώσεις σε υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές.

Το 990 EVO με μνήμη 2 TB έχει βελτιωμένες ταχύτητες μεταφοράς

Αν και δεν υπερβαίνει τις επιδόσεις του υπάρχοντος SSD 980 PRO της Samsung, ο οποίος χρησιμοποιεί τη διεπαφή PCIe 4.0, το 990 EVO προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό απόδοσης, απόδοσης και τιμής.

Τοποθετημένο ως αρχική επιλογή για χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν από παλαιότερα μοντέλα SSD όπως το 970 EVO Plus και το 980 SSD, το 990 EVO στοχεύει να προσφέρει μια ελκυστική λύση.

Η Samsung προσπαθεί να καταρρίψει την Apple στην αγορά των smartwatch!

Η Samsung προσπαθεί να καταρρίψει την Apple στην αγορά των smartwatch!

Η Samsung προσπαθεί να ενοποιήσει την Apple βελτιώνοντας την τεχνολογία παρακολούθησης του σακχάρου στο αίμα της καθώς και τις δυνατότητες συνεχούς παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Samsung 990 EVO SSD περιλαμβάνουν συμβατότητα με διασυνδέσεις PCIe 4.0 x4 και PCIe 5.0 x2, διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης έως 5000MB/s, διαδοχικές ταχύτητες εγγραφής έως 4200MB/s και έως 700K IOPS και 800K IOPS αντίστοιχα. έχει αυθαίρετες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

Ο SSD χρησιμοποιεί τα τσιπ V-NAND 3-TLC της Samsung και έναν εσωτερικό ελεγκτή. Η συσκευή διαθέτει επίσης τεχνολογία Host Memory Buffer (HMB), η οποία συνδέεται με τη μνήμη DRAM του υπολογιστή για βελτιστοποιημένη απόδοση ακόμη και χωρίς αποκλειστική μονάδα DRAM.

Συγκεκριμένα, το 990 EVO προσφέρει 70% βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, τον 970 EVO Plus SSD, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για φορητούς υπολογιστές. Ο SSD υποστηρίζει επίσης Modern Standby, μια λειτουργία των Windows που παρέχει λειτουργία γρήγορης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο και λήψη ειδοποιήσεων σε καταστάσεις χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας/αναστολής λειτουργίας.

Η Samsung προσφέρει πενταετή εγγύηση για τον SSD 990 EVO, με υποσχόμενη συνολική χωρητικότητα 600 TB για την έκδοση 1 TB και 1200 TB για την έκδοση 2 TB. Ο SSD διαθέτει κρυπτογράφηση πλήρους δίσκου AES 256-bit και διαθέτει λογισμικό Samsung Magician, το οποίο προσφέρει εργαλεία μεταφοράς δεδομένων και διαχείρισης SSD.

Το Instagram και το Snapchat θα συνεργαστούν με τη Samsung!

Το Instagram και το Snapchat θα συνεργαστούν με τη Samsung!

Μια συνεργασία έκπληξη! Οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων Instagram και Snapchat θα φέρουν ίχνη της κάμερας Samsung Galaxy S24.

Τα μοντέλα SSD 1 TB και 2 TB που προσφέρονται στον παράγοντα μορφής 2280 κοστίζουν 125 $ (3784 ~ TL) και 210 $ (6358 ~ TL), αντίστοιχα. Η παγκόσμια έκδοση θα είναι διαθέσιμη στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες, με τις πωλήσεις να ξεκινούν άμεσα.

Comments (No)

Leave a Reply