Η Samsung μπορεί να έχει περάσει στην τεχνολογία 2nm


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Samsung φαίνεται να έχει κάνει νέα σχέδια για να μην μείνει πίσω στην τεχνολογία των chip. Πρόσφατες αναφορές έχουν δείξει ότι η εταιρεία εστιάζει απευθείας στα 2nm αντί στη διαδικασία των 3nm. Διαδικασία 2 nm πρώτα έχω Samsung Υποστηρίχθηκε ότι τα τσιπ θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν το 2025.

Η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει τεχνολογία 2nm το 2025

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νότια Κορέα, η Samsung Foundry έχει κάνει ένα στρατηγικό βήμα. Αναφέρθηκε ότι η εταιρεία παρέλειψε τη διαδικασία των 3 nm και πήγε απευθείας στη διαδικασία των 2 nm. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται υψηλότερη κατανομή ισχύος και καλύτερη απόδοση.

Η Samsung ήταν Διαδικασία 3nm και 1,7nm Ήταν γνωστό ότι εργαζόταν σε αυτό. Ωστόσο, έχει δηλώσει ότι έχει σταματήσει αυτές τις μελέτες και θέλει να προσφέρει τεχνολογία 2nm (SF2) έως το 2025. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει διαδικασία 3nm στον τρέχοντα οδικό χάρτη της εταιρείας.

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της vivo!

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της vivo!

Το Vivo X Fold 3, V8073L0E0-CN μοντέλο 3C εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων. Εδώ είναι τα γνωστά χαρακτηριστικά του vivo X Fold 3 και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Η Samsung ισχυρίστηκε ότι είχε συρρικνωθεί έως και 19 τοις εκατό στα τσιπ δοκιμών και μείωση 9,2 τοις εκατό στο μήκος του καλωδίου. Αυτά τα διαφημιστικά τσιπ επίσης της Samsung για διαδικασία 2 nm αγκαλιές Προκάλεσε περιέργεια καθώς δεν ήταν μέρος της κοινής ανάπτυξής του με τον .

Samsung? Θέλει να φτάσει σε αντιπάλους όπως η Intel και η TSMC καθυστερώντας τα σχέδιά της για τεχνολογία 3nm. Apple και TSMC έως 2 nm με το iPhone 17 Δηλώθηκε ότι θα μπορούσε να περάσει. Αυτό μπορεί να κάνει τη σειρά iPhone πολύ πιο παραγωγική και μακροχρόνια.

Με την κατασκευή 2nm, η Samsung θέλει να ξεχωρίζει σε εφαρμογές υψηλής απόδοσης, όπως smartphone και τσιπ κέντρων δεδομένων. Οι αναλυτές αναμένουν ότι η Samsung θα ολοκληρώσει την παραγωγή 2 nm έως το 2025 και θα την κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Comments (No)

Leave a Reply