Η Samsung ετοιμάζεται να εισαγάγει την εποχή των υπερυπολογιστών!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Samsung, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τσιπ μνήμης ημιαγωγών στον κόσμο, παρουσίασε τις νέες της μονάδες μνήμης CXL (Compute Express Link) και τις μονάδες μνήμης HBM3E στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ας δούμε τις λεπτομέρειες μαζί.

Σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε νέες μονάδες μνήμης και μνήμη HBM3E. Αυτά τα προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν σε διακομιστές cloud και υπερυπολογιστές για τεχνητή νοημοσύνη και άλλες υπολογιστικές ανάγκες υψηλής απόδοσης.

Στο Memory Con 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών Santa Clara στη Silicon Valley, η Samsung ανακοίνωσε CXL Memory Module – Box (CMM-B), CXL Memory Module – DRAM (CMM-D), CXL Memory Module Hybrid Multilayer Memory ( CMM – H).TM) και εισήγαγε τη μνήμη HBM3E 12H.

Η Samsung παρουσίασε τη μνήμη HBM3E

Η Samsung παρουσίασε τη μνήμη HBM3E

Παρουσιάστηκε η μνήμη Samsung HBM3E, η οποία έχει υψηλή ικανότητα για ταχύτερη εκμάθηση και εξαγωγή συμπερασμάτων με τεχνητή νοημοσύνη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Από την Broadcom σε συνεργασία με τη VMWare, η Samsung παρουσίασε το έργο Peaberry. Θα είναι η πρώτη στον κόσμο μνήμη πολλαπλών επιπέδων βασισμένη σε FPGA για υπερεπόπτες. Ονομάζεται CXL Memory Module Hybrid Tiered Memory (CMM-H TM), αυτή η μνήμη θα είναι μια υβριδική λύση που συνδυάζει μνήμη flash DRAM και NAND σε μορφή πρόσθετης κάρτας (AIC) και θα μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις διαχείρισης μνήμης, ναι αύξηση της παραγωγικότητας, βελτιστοποίηση του χρόνου διεκπεραίωσης και μείωση του συνολικού κόστους.

Η μνήμη HBM3E 12H της Samsung, το πρώτο τσιπ μνήμης HBM3E DRAM 12 στοίβων στον κόσμο που προσφέρει την υψηλότερη χωρητικότητα που επιτυγχάνεται με την τεχνολογία HBM, παρουσιάστηκε επίσης στο Memcon 2024. Οι μονάδες μνήμης HBM3E 12H διαθέτουν προηγμένο αγώγιμο φύλλο θερμικής συμπίεσης (TC NCF) της Samsung. αυξάνει την κατακόρυφη πυκνότητα περισσότερο από 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του HBM3E 12H το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Comments (No)

Leave a Reply