Η Phyllis Akgun τράβηξε την προσοχή με τις δηλώσεις της


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Phyllis Akgun τράβηξε την προσοχή με τις δηλώσεις της

Τη συναυλία «Hürmet» που διοργανώθηκε στη μνήμη του Ibrahim Erkal ηγήθηκε της συζύγου του Erkal Filiz Akgün. Στη βραδιά, που διοργάνωσαν το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Καλών Τεχνών, παρουσιάστηκε και το άλμπουμ «Respect», το οποίο βρίσκεται στα σκαριά για τον Erkal εδώ και δύο χρόνια.

Ονόματα όπως οι Alişan, Aydilge, Ceylan, Doğuş, Eda Baba, Elif Kaya, Güliz Ayla, Gökhan Tepe, Kafadar, Resul Dindar, Sinan Akçıl&Enes Yolcu, Sufle και Zehra μπήκαν στο στούντιο για το άλμπουμ “Hürmet” και ερμήνευσαν το άλμπουμ της Erkal. και πάλι τα αξέχαστα έργα του. Οι θαυμαστές του διάσημου καλλιτέχνη Erkal έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη συναυλία, όπου οι καλλιτέχνες από το άλμπουμ ανέβηκαν στη σκηνή.

Η Akgyun είπε ότι χτύπησε τις πόρτες των παραγωγών για να κάνει μια ταινία για τον σύζυγό της Erkal, ο οποίος πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία το 2017, αλλά δεν δέχτηκε αυτά τα έργα επειδή υπήρχε πάρα πολύ μυθοπλασία. Ο Akgyun είπε, «Προέκυψαν κινηματογραφικά έργα, αλλά δεν τα θέλαμε γιατί υπήρχε πάρα πολλή μυθοπλασία. Επειδή έχω παιδιά, έχω μια κόρη που δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της. Φυσικά, μυθοπλασία φτιάχνεται, αλλά αυτή η μυθοπλασία δεν πρέπει να είναι υπερβολική, δεν γίνεται αν ξεπερνά τη ζωή και την πραγματικότητα. Το έργο μου αναφέρθηκε ως προσφορά, αλλά δεν το ήθελα γιατί δεν μου άρεσε η μυθοπλασία του. Στη μυθοπλασία, επειδή γίνονται διαφορετικά πράγματα, ήθελαν να δείξουν πράγματα που δεν έγιναν όπως συνέβαιναν. Δεν θέλω να το ξέρουν ούτε τα παιδιά μου. Ο Ιμπραήμ δεν είχε τόσο πολυσύχναστη ζωή, ήταν παιδί μιας οικογένειας δημοσίων υπαλλήλων. Εάν έρθουν καλά έργα στο μέλλον, γιατί όχι; Θα θέλαμε να έχει και ταινία. Ο Ιμπραήμ είναι ένα όνομα που άφησε πολλά έργα με νόημα, είπε «αγαπητέ», δεν υπήρχε η λέξη «αγαπητέ» και μετά έγινε δημοφιλές θέμα. Επομένως, θα πρέπει να τιμηθεί με κάθε τρόπο», είπε.

Ο Akgün εξέφρασε τις σκέψεις του για το άλμπουμ ως εξής: «Μας τιμά, καταρχάς, χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι πολλοί θαυμαστές. Τέτοια όμορφα ονόματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται και καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κάνω. Ο αδελφός Iskender σκέφτηκε αυτό το έργο και είπε: «Ας είναι αντάξιος του Ιμπραήμ και ας τον αποκαλούμε Χουρμέτ, ας τον σεβαστούμε.» Μας έδειχνε πάντα την πατρότητα που έκανε στον Αβραάμ. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους του άλμπουμ αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν τον Ibrahim, αλλά νομίζω ότι όλα όσα πρέπει να γίνουν συγκεντρώνονται σε αυτό το άλμπουμ. Τα τραγούδια ταιριάζουν διαφορετικά σε κάθε στυλ. “Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό το άλμπουμ και άλλοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν επίσης.”

Comments (No)

Leave a Reply