Η NVIDIA RTX παρουσίασε την τεχνολογία TrueHDR!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η NVIDIA εργάζεται σε νέα τεχνολογία για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού HDR. Η τεχνολογία που ανακάλυψαν οι modders θα φέρει επανάσταση στα παλιά παιχνίδια μετατρέποντας τα γραφικά τους σε HDR σε πραγματικό χρόνο. NVIDIA RTX Αυτή η δυνατότητα θα υποστηρίζεται από κάρτες γραφικών, TrueHDR Ονομάζεται ως.

Η NVIDIA θα μετατρέψει παλιά παιχνίδια σε HDR με το RTX TrueHDR

Εργαλείο μετατροπής SDR σε HDR Το RTX TrueHDR, το οποίο θα λειτουργεί ως υπολογιστής, θα επιτρέψει την αναβίωση παλαιών παιχνιδιών. Δεδομένου ότι τα περισσότερα παιχνίδια δεν έχουν υποστήριξη HDR σήμερα, η NVIDIA θα υποσχεθεί μια νέα εμπειρία με επιλογές βαθμονόμησης HDR.

Η NVIDIA έχει αναπτύξει τεχνολογία που θα λειτουργεί απευθείας σε κάρτες γραφικών RTX χωρίς την ανάγκη προγραμματιστών. Ο γίγαντας υλικού θα χρησιμοποιήσει πυρήνες Tensor για να αναλύσει το υλικό SDR και να το μετατρέψει σε HDR. του DLSS Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιεί πυρήνες Tensor για να αυξήσει τον ρυθμό καρέ.

Η NVIDIA αυξήθηκε ξαφνικά κατά 40 τοις εκατό!  Εδώ είναι η αγοραία αξία

Η NVIDIA αυξήθηκε ξαφνικά κατά 40 τοις εκατό! Εδώ είναι η αγοραία αξία

Η αγοραία αξία της NVIDIA, μιας από τις επιτυχημένες εταιρείες υλικού, έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες 6 εβδομάδες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Η νέα δυνατότητα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει από την εταιρεία, αλλά έχει εντοπιστεί από ορισμένους προγραμματιστές mod. Βρέθηκε στα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης 511.23 Ρυθμίσεις προφίλ TrueHDRυπονοώντας ότι αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Σήμερα, οι προγραμματιστές πρέπει να κάνουν μεγάλες επενδύσεις για εφαρμογές HDR. Θα πρέπει να δοκιμαστεί σε οθόνες που υποστηρίζουν HDR και ολόκληρο το παιχνίδι θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί για αυτήν την τεχνολογία. Ωστόσο, η NVIDIA μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με κάρτες γραφικών RTX.

Εάν το TrueHDR είναι επιτυχές, μπορεί να είναι δυνατή η προβολή HDR σε όλα τα παιχνίδια, παλιά και νέα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες PC θα ανοίξουν μια νέα πόρτα στην τεχνολογία οθόνης.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply