Η NVIDIA λέει ότι η GPU Blackwell ενδέχεται να επιβραδυνθεί


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

NVIDIAΝέα γενιά GPU Blackwell σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, είπε ότι τα μοντέλα καρτών γραφικών μπορεί να έχουν κάποια δυσκολία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Η εταιρεία σημείωσε την αυξανόμενη αγορά για τεχνητή νοημοσύνη και υπολογιστικό υλικό υψηλής απόδοσης.

Η NVIDIA πιστεύει ότι οι GPU της Blackwell ενδέχεται να παρουσιάσουν καθυστέρηση

Στην κλήση κερδών που κυκλοφόρησε χθες, η CFO της NVIDIA Colette Kress είπε ότι το νέο Blackwell Architecture μίλησε για. Βασισμένο στο Blackwell Τσιπ Β100 Είπε ότι αναμένει «η ζήτηση να ξεπεράσει κατά πολύ την προσφορά» για Ενώ η NVIDIA έχει συντομεύσει τους χρόνους παράδοσης για το τσιπ H100 AI, ο Blackwell είπε ότι οι προπαραγγελίες έχουν αυξηθεί.

Περιέργως, η NVIDIA έχει ήδη αναγνωρίσει την έλλειψη που θα εμφανιστεί την επόμενη περίοδο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της στην αγορά, η AMD και η Intel, δεν έχουν κάνει καμία προειδοποίηση, το μερίδιο αγοράς των GPU της Blackwell ενδέχεται να κινδυνεύει.

Η πρόσβαση στο Twitch έχει αποκλειστεί!

Η πρόσβαση στο Twitch έχει αποκλειστεί!

Πρόσφατα, επιβλήθηκε αποκλεισμός πρόσβασης στη δημοφιλή πλατφόρμα εκπομπής Twitch. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Επιπλέον, η ζήτηση στην αγορά AI δεν αναμένεται να επιβραδυνθεί. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τους οργανισμούς και τους καταναλωτές που δεν θέλουν να περιμένουν τις νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA να στραφούν σε εναλλακτικές μάρκες.

AMD αυτή τη στιγμή GPU MI300 παράγει και νέας γενιάς MI400 έχει επιταχύνει το έργο της για την If Intel Γκαουντί 3 Και Falcon Shores Άρχισε να προσφέρει τσιπ AI σε μεγάλες μάρκες. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η NVIDIA προηγείται με μεγάλη διαφορά στην αγορά AI.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Πώς πιστεύετε ότι θα γίνει αποδεκτή η σειρά NVIDIA Blackwell; Πώς θα αλλάξουν οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης τη ζωή μας; Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply