Η NVIDIA διόρθωσε το πρόβλημα παγώματος με τη νέα ενημέρωση


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

NVIDIAμοιράστηκε μια κρίσιμη ενημέρωση σχετικά με ζητήματα απόδοσης που αντιμετωπίζονται σε ορισμένα παιχνίδια. Πρόγραμμα οδήγησης επείγουσας επιδιόρθωσης GeForce Αυτή η ενημέρωση, η οποία διανέμεται ως , θα διορθώσει σφάλματα σε παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption 2 και το Immortals of Aveum.

Η NVIDIA θα διορθώσει τα προβλήματα με τη νέα ενημέρωση

Η NVIDIA κυκλοφόρησε το νέο πρόγραμμα οδήγησης GeForce Hotfix έκδοση 551.46 για να διορθώσει προβλήματα τραυλισμού που παρουσιάζονται κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών ή την περιήγηση στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού. Αυτή η ενημέρωση εστιάζει στην επιδιόρθωση μικροτραυλισμών που εμφανίζονται κατά την κύλιση σε ορισμένα παιχνίδια και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όταν είναι ενεργοποιημένος ο κατακόρυφος συγχρονισμός.

Κυκλοφόρησε ως GeForce Hotfix Driver Version 551.46, το πακέτο βασίζεται στο πρόγραμμα οδήγησης 551.23 Game Ready, αλλά περιλαμβάνει πρόσθετες βελτιστοποιήσεις. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της NVIDIA, ο διακοπτόμενος τραυλισμός διορθώθηκε όταν ο κάθετος συγχρονισμός (V-Sync) ήταν ενεργοποιημένος στα παιχνίδια.

Τεράστια συμφωνία μεταξύ X και WWE!

Τεράστια συμφωνία μεταξύ X και WWE!

Η αμερικανική οργάνωση πάλης WWE ανακοίνωσε ότι ορισμένοι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά στην πλατφόρμα X. Δείτε τις λεπτομέρειες…

Ο γίγαντας υλικού είπε επίσης ότι έχει διορθώσει προβλήματα απόδοσης σε ορισμένα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Έχει δηλωθεί ότι οι χρήστες που αντιμετωπίζουν μια ξαφνική διακοπή κατά την κύλιση στο πρόγραμμα περιήγησης δεν θα λαμβάνουν πλέον αυτά τα σφάλματα.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα στοχεύει επίσης υπολογιστές με Advanced Optimus. Θα επιλύσει την εμπειρία διακοπών των χρηστών κατά την αναπαραγωγή του Red Dead Redemption 2 με το Vulkan API. Τα ζητήματα σταθερότητας που παρουσιάστηκαν σε μεγάλες περιόδους παιχνιδιού για το Immortals of Aveum έχουν επίσης επιλυθεί.

Σύμφωνα με τη δήλωση της NVIDIA, η ενημερωμένη έκδοση κώδικα διορθώνει τα ακόλουθα ζητήματα:

  • Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διαλείποντα μικροτραύλισμα στα παιχνίδια όταν είναι ενεργοποιημένος ο κατακόρυφος συγχρονισμός.
  • Μπορεί να προκύψει τραυλισμός κατά την κύλιση σε προγράμματα περιήγησης ιστού σε ορισμένες διαμορφώσεις συστήματος.
  • Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές Advanced Optimus αντιμετωπίζουν τραυλισμό.
  • Διορθώνει προβλήματα σταθερότητας που προέκυψαν σε μακροχρόνια παιχνίδια.

Η NVIDIA συνιστά στους χρήστες GeForce να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα οδήγησης 551.46 για να έχουν μια ομαλή εμπειρία. Μπορείτε να κάνετε λήψη του προγράμματος οδήγησης μη αυτόματα ή αυτόματα με το πακέτο προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA.

Comments (No)

Leave a Reply