Η NVIDIA αυξήθηκε ξαφνικά κατά 40 τοις εκατό! Εδώ είναι η αγοραία αξία


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η αγοραία αξία της NVIDIA αυξήθηκε κατά περίπου 500 δισεκατομμύρια δολάρια σε 6 εβδομάδες. Αναμφισβήτητα, αυτή η αύξηση 6 εβδομάδων από μόνη της είναι σχεδόν ισοδύναμη με την συνολική αξία της εταιρείας της Tesla. Η αξία της εταιρείας, που ανέρχεται συνολικά σε 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια, είναι πολύ κοντά στο Amazon και την Alphabet.

Η ασταμάτητη άνοδος της αγοραίας αξίας της NVIDIA ξεκίνησε!

Το γεγονός ότι η αγοραία αξία του κατασκευαστή τσιπ γραφικών των ΗΠΑ έχει αυξηθεί κατά 40 τοις εκατό μόνο το 2024 έχει προκαλέσει φρενίτιδα τον κόσμο της τεχνολογίας. Έτσι, η εταιρεία γίνεται η 3η πιο πολύτιμη εταιρεία στην Αμερική. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NVIDIA, Jensen Huang, ήταν επίσης χαρούμενος μετά από αυτή την τεράστια αύξηση. Η αξία των μετοχών της εταιρείας που κατέχει η Huang υπολογίζεται σε περισσότερα από 61 δισεκατομμύρια δολάρια.

nvidia-value-1

Από την άλλη, είναι γνωστό ότι η εταιρεία Tesla του Έλον Μασκ έχει χάσει το 27% της αξίας της από την αρχή του έτους. Ενώ οι αρχές υποστηρίζουν ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται στη μακροπρόθεσμη συρρίκνωση στον κλάδο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο λόγος για την άνοδο της NVIDIA φαίνεται να είναι ότι η εταιρεία πιάνει την τάση της τεχνητής νοημοσύνης και πραγματοποιεί επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα.

Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε έναν νέο κανονισμό για την τεχνητή νοημοσύνη. Όταν τεθούν σε ισχύ οι νομικές διατάξεις, πολλές εταιρείες θα επηρεαστούν.

Αυτή η ξαφνική άνοδος της εταιρείας ρίχνει επίσης φως στη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης σήμερα. Φαίνεται ότι οι μάρκες που χάνουν το τρένο AI θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για αυτό. Για παράδειγμα, διαπιστώθηκε εκπληκτικά ότι η NVIDIA διπλασίασε την αξία μιας επενδυτικής εταιρείας όπως η Berkshire Hathaway, η οποία ανακοινώνει τεράστια κέρδη κάθε χρόνο. Ο λόγος για αυτό προσδιορίστηκε ως το υπέροχο δυναμικό που υπόσχεται η τεχνητή νοημοσύνη για το μέλλον.

Η μετοχή της εταιρείας, η οποία απέκτησε εξαιρετική αξία σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει κάνει πολλούς υπαλλήλους της NVIDIA πλούσιους, μαζί με τον CEO Jensen Huang. Γιατί γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μεταβιβάζει κάποιες μετοχές σε πολλούς από τους υπαλλήλους της για να αυξήσει τα κίνητρα των εργαζομένων.

SDNshiftdelete.net

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Πιστεύετε ότι η NVIDIA μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω όσον αφορά την αγοραία αξία; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Οι ιδέες σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply