Η NVIDIA ανακοινώνει το RTX AI Chat Tool


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η NVIDIA ανακοίνωσε ότι έχει σχεδιαστεί για να τρέχει σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας κάρτα γραφικών RTX.Συνομιλία με RTXΠαρουσίασε τον νέο της βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται «. Η εταιρεία, η οποία κυκλοφόρησε την προεπισκόπηση προγραμματιστών του εργαλείου AI, είπε ότι οι σειρές RTX 30 και 40 μπορούν να δοκιμαστούν δωρεάν.

Τι είναι το Chat with RTX AI Tool;

Εφαρμογή επίδειξης που δημοσιεύτηκε από την NVIDIA. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο chatbot χρησιμοποιώντας τα έγγραφά τους, τα βίντεο και άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα τοπικά στους υπολογιστές τους. Ένα με τουλάχιστον 8 GB μνήμης Κάρτες γραφικών της σειράς RTX 30 ή 40 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο χρησιμοποιώντας

Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, Chat with RTX. Χρησιμοποιεί λειτουργίες ανίχνευσης ακτίνων για να επιτρέπει τη γρήγορη αναζήτηση και ανάλυση αρχείων στη συσκευή. Για παράδειγμα, ένας από τους χρήστες είπε ότι ανέβασε ένα δοκιμαστικό βίντεο και ήταν σε θέση να βρει εύκολα αναφορές στο βίντεο με το εργαλείο AI.

Το Microsoft Manager πετά με το Apple Vision Pro!

Το Microsoft Manager πετά με το Apple Vision Pro!

Σε μια πτήση από το Σιάτλ στο Ντουμπάι, ο διαχειριστής του Microsoft Word μετέφερε την εμπειρία του με το Apple Vision Pro. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Έχει δηλωθεί ότι το εργαλείο Chat with RTX μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για τη σάρωση εγγράφων. Μπορείτε να κατεβάσετε όποιο τμήμα θέλετε από δεκάδες σελίδες αρχείων και να το συνοψίσετε από το εργαλείο. Αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί επίσης με το δικό σας υλικό, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο ή υπηρεσίες cloud.

Το εργαλείο εκμεταλλεύεται τη δύναμη των καρτών γραφικών RTX. Εργασίες όπως η σύνοψη εγγράφων, η απάντηση σε ερωτήσεις και η μεταγραφή βίντεο μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το εργαλείο είναι προς το παρόν σε προκαταρκτική έκδοση και είναι διαθέσιμο μόνο για κάρτες γραφικών της σειράς RTX 30 και 40. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα επεκταθεί σε άλλα μοντέλα και πότε θα κυκλοφορήσει η σταθερή έκδοση.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply