Η Nvidia ανακοίνωσε τον νέο της υπερυπολογιστή!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Εξερευνώντας την αρχιτεκτονική που τροφοδοτεί προηγμένα εργοστάσια τεχνητής νοημοσύνης NVIDIA, Η πιο πρόσφατη κλίμακα στο κέντρο δεδομένων υπερυπολογιστής Δημοσίευσε ένα βίντεο δίνοντας την πρώτη ματιά στο Eos. Το Eos, το υπερ-κλίμακας NVIDIA DGX SuperPOD, είναι όπου οι προγραμματιστές της NVIDIA δημιουργούν καινοτομίες τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας ταχεία υποδομή υπολογιστών και πλήρως βελτιστοποιημένο λογισμικό.

Ο νέος υπερυπολογιστής της Nvidia: Eos

Το Eos είναι κατασκευασμένο με 576 συστήματα NVIDIA DGX H100, δικτύωση και λογισμικό NVIDIA Quantum-2 InfiniBand, συνολικά 18,4 εξάφλοπς Το FP8 προσφέρει απόδοση AI. Υπερυπολογιστές 2023 Αποκαλύφθηκε στην εμπορική έκθεση, η Eos (που πήρε το όνομά της από την Ελληνίδα θεά που λέγεται ότι ανοίγει τις πύλες της αυγής κάθε μέρα) αντανακλά, σύμφωνα με τη NVIDIA, τη δέσμευσή τους για την προώθηση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης.

SDNshiftdelete.net

Κάθε σύστημα DGX H100 στον υπερυπολογιστή της Nvidia έχει οκτώNVIDIA H100 Είναι εξοπλισμένο με Tensor Core GPU. σύνολο στην Ηώς 4608 H100 GPU (30.000 $ η καθεμία) είναι διαθέσιμο. Ως αποτέλεσμα, το Eos μπορεί να χειριστεί τους μεγαλύτερους φόρτους εργασίας AI για την εκπαίδευση μεγάλων μοντέλων γλωσσών, συστημάτων συστάσεων, κβαντικών προσομοιώσεων και πολλά άλλα.

Η αρχιτεκτονική Eos είναι βελτιστοποιημένη για φόρτους εργασίας AI που απαιτούν εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση και συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης σε ένα μεγάλο σύμπλεγμα επιταχυνόμενων κόμβων υπολογιστών. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για οργανισμούς που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους AI.

Ακούγεται σαν βόμβα!  Η NVIDIA άφησε πίσω της έναν άλλον αντίπαλο

Ακούγεται σαν βόμβα! Η NVIDIA άφησε πίσω της έναν άλλον αντίπαλο

Ο γίγαντας ημιαγωγών NVIDIA έκανε άλμα δύο θέσεων στη λίστα με τις πιο πολύτιμες εταιρείες του κόσμου. Εδώ είναι η αγοραία αξία της NVIDIA…

Αρχιτεκτονική δικτύου βασισμένη στο NVIDIA Quantum-2 InfiniBand με τεχνολογία υπολογιστών δικτύου στον νέο υπερυπολογιστή της Nvidia, έως 400 Gb/s Υποστηρίζει ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων έως και 1.000 εκατομμυρίων ανθρώπων, διευκολύνοντας την ταχεία μετακίνηση μεγάλων συνόλων δεδομένων που απαιτούνται για την εκπαίδευση πολύπλοκων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης.

Τροφοδοτείται από τα συστήματα DGX H100 της NVIDIA στην καρδιά του Eos DGX SuperPOD βρίσκεται η αρχιτεκτονική. Η αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στα πεδία τεχνητής νοημοσύνης και υπολογιστών στενά ενσωματωμένα συστήματα πλήρους στοίβας ικανά να κάνουν υπολογισμούς σε τεράστια κλίμακα.

Στη λίστα TOP 500 με τους ταχύτερους υπερυπολογιστές στον κόσμο 9 θέση Ο υπερυπολογιστής Eos της Nvidia ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας και της υποδομής AI.

Comments (No)

Leave a Reply