Η Mirai Danner έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Mirai Danner έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή


Η Mirai Danner, η οποία εθεάθη με την Ata Janer Cercioglu κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Bodrum, βρέθηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Elle. Η 24χρονη ηθοποιός τράβηξε τα βλέμματα με τις δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή.

Δηλώνοντας ότι έχει όρια στις σχέσεις της, η Mirai Danner είπε: «Όταν τα όριά μου ξεπερνιούνται, επιλέγω εμένα από την αγάπη. Κάποτε με έκανε να νιώθω εγωιστής, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι λόγω του αυτοσεβασμού μου».

Ο νεαρός ηθοποιός, που σαλπάρει για μια νέα αγάπη, είπε: “Αν υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη, δεν μπορώ να μην είμαι ευτυχισμένος. Δεν είναι εύκολο για μένα να βιώσω τη σχέση μου δημόσια λόγω του επαγγέλματός μου”.

Ο Mirai Daner, ο οποίος ξέχασε γρήγορα τον γιο της Seda Sayan Oglukan Engin, συνελήφθη στην κάμερα με τον Atta Janer Cercioglu στην Αλικαρνασσό. Οι νέοι εραστές είχαν ερωτευτεί και φιλιούνταν για αρκετή ώρα.


Comments (No)

Leave a Reply