Η Microsoft πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας! Μια επαναστατική καινοτομία για οθόνες!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Microsoft, εργάζεται πάνω σε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που στοχεύει να παρέχει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ελέγχου στις οθόνες. Για ψηφιακές οθόνες Pixel Luminesce Η νέα τεχνολογία που ονομάζεται σάς επιτρέπει να μικροδιαχειρίζεστε κάθε pixel της οθόνης σας προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα όπως απαιτείται.

Εάν αυτή η τεχνολογία δεν έχει αναπτυχθεί, θα μπορούσε να είναι τεράστια για κάθε είδους περιπτώσεις χρήσης και θα μπορούσε να φέρει μεγάλες βελτιώσεις σε μερικές από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών εκεί έξω. Η κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που περιγράφει την τεχνολογία, η οποία κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά από την Αναφορά των Windows, περιγράφει τη νέα τεχνολογία ως μια δυνατότητα που θα επιτρέψει την επιλεκτική μείωση της φωτεινότητας.

Με την τεχνολογία Pixel Luminesce της Microsoft, μπορείτε να αποφασίσετε να διατηρήσετε ένα μέρος της οθόνης πιο φωτεινό, αφήνοντας ανεπηρέαστο το υπόλοιπο, και αυτό μπορεί να συμβεί δυναμικά. Η Microsoft στοχεύει να το πετύχει χρησιμοποιώντας μια δομή που ονομάζεται πρόγραμμα οδήγησης πύλης EM, η οποία ελέγχει τη φωτεινότητα κάθε pixel χρησιμοποιώντας σήματα.

Το πρόγραμμα οδήγησης πύλης EM θα λάβει πληροφορίες από έναν ελεγκτή φωτεινότητας και θα του δώσει εντολή να στείλει σήματα διαμορφωμένου εύρους παλμού σε κάθε σειρά pixel. Αυτό μοιάζει με έναν απλό διακόπτη «on» και «off» και κάνει τα μέρη της οθόνης πιο σκούρα ή φωτεινότερα όπως επιθυμείτε.

Το Microsoft Teams λαμβάνει υποστήριξη AI!

Το Microsoft Teams λαμβάνει υποστήριξη AI!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, η δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιάσκεψης Microsoft Teams θα λάβει υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά τα σήματα μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα ή χωριστά και το μήκος τους καθορίζει τη φωτεινότητα κάθε pixel. Από την άλλη πλευρά, ο χρονισμός τους λέγεται ότι βελτιώνει δυνητικά την ακρίβεια χρώματος επηρεάζοντας το χρώμα κάθε pixel.

Η αναφορά των Windows αναφέρει επίσης την κατανάλωση ενέργειας ως πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας, καθώς η χρήση της διαμόρφωσης πλάτους παλμού μπορεί να βοηθήσει την οθόνη να εξοικονομήσει ενέργεια.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, επομένως είναι δύσκολο να πούμε πότε αυτή η τεχνολογία θα κυκλοφορήσει στη μαζική αγορά. Αλλά αν το Pixel Luminesce της Microsoft γίνει ποτέ συνηθισμένο, θα μπορούσε να είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με το status quo. Το δυναμικό dimming μπορεί να προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού και ταινίας.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply