Η Microsoft θα επιταχύνει τα παιχνίδια για υπολογιστή! Η NVIDIA, η AMD και η Intel εμπλέκονται


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε ένα νέο API των Windows που θα επιτρέψει στους προγραμματιστές παιχνιδιών να ενσωματώνουν απρόσκοπτα δυνατότητες αύξησης AI υπερ-ανάλυσης από τις Nvidia, AMD και Intel στα παιχνίδια τους.

Η Microsoft συνεργάζεται με γίγαντες γραφικών για να βελτιώσει τα παιχνίδια στον υπολογιστή

Σε δήλωση του διευθυντή προγράμματος Joshua Tucker, το νέο της Microsoft DirectSR APIΥποστηρίχθηκε ότι ήταν ο “ελλείπτης κρίκος” μεταξύ του παιχνιδιού και της τεχνολογίας υπερ-ανάλυσης και δήλωσε ότι αυτό το API “θα προσφέρει μια πιο ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία που μπορεί να κλιμακωθεί σε διαφορετικό υλικό”.

Η Intel εισέρχεται σε έναν νέο τομέα με τις δυνατότητες AI!

Το DirectSR API παρέχει ένα κοινό σύνολο εισόδων και εξόδων για την ενεργοποίηση διαφορετικών λύσεων όπως Nvidia DLSS Super Resolution, AMD FidelityFX Super Resolution και Intel XeSS. Ο στόχος είναι οι προγραμματιστές να υποστηρίζουν αυτό το DirectSR API αντί να γράφουν ξεχωριστό κώδικα για κάθε τεχνολογία αναβάθμισης.

Έρχεται η δυνατότητα Super Resolution των Windows 11!  Πώς να ενεργοποιήσετε;

Έρχεται η δυνατότητα Super Resolution των Windows 11! Πώς να ενεργοποιήσετε;

Η πολυαναμενόμενη λειτουργία Super Resolution της Microsoft έρχεται επιτέλους στους υπολογιστές με Windows 11. Πώς μπορώ να την ενεργοποιήσω; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Πριν από μερικές εβδομάδες, η δυνατότητα “Αυτόματη Σούπερ Ανάλυση” εντοπίστηκε στη δοκιμαστική έκδοση των Windows 11. Αυτή η δυνατότητα υπόσχεται να παρέχει πιο ομαλό παιχνίδι και βελτιωμένες λεπτομέρειες των υποστηριζόμενων παιχνιδιών AI. Φαίνεται τώρα ότι αυτή η δυνατότητα θα συνδεθεί με τις υπάρχουσες τεχνολογίες υπερ-ανάλυσης όπως DLSS, FSR και XeSS.

Η Microsoft σημειώνει ότι το νέο API θα είναι διαθέσιμο σύντομα μέσω μιας προέκδοσης έκδοσης του Agility SDK. Επί πλέον, 21 ΜαρτίουΘα υπάρξει μια “προεπισκόπηση” του τρόπου χρήσης του DirectSR στο Συνέδριο προγραμματιστών παιχνιδιών (GDC) στο , και εκπρόσωποι από την Nvidia και την AMD, μαζί με τη Microsoft, θα λάβουν μέρος σε αυτήν τη συνεδρία.

Με αυτό το νέο βήμα, η Microsoft μπορεί να φέρει σημαντικές καινοτομίες στα γραφικά και την απόδοση για παιχνίδια υπολογιστή. Πώς σας φαίνεται αυτή η εξέλιξη; Μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply