Η Merriem Weatherly διπλασίασε τη διαφημιστική της αμοιβή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Merriem Weatherly διπλασίασε τη διαφημιστική της αμοιβή

Η Meriem Weatherly, που δεν έχει εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά πρόσφατα βρίσκεται συχνά στην ατζέντα, αύξησε τις διαφημιστικές της προσφορές από 10 εκατομμύρια λίρες σε 20 εκατομμύρια.

Η Meriem Uzerli, η οποία μετακινείται μεταξύ της γερμανικής πρωτεύουσας Βερολίνου και της Κωνσταντινούπολης για τις δύο κόρες της, τη Lara και τη Lily Koi, διπλασίασε το τέλος που ζήτησε για τη διαφήμιση της επωνυμίας.

Ο ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα λόγω των μεγάλων οργανισμών που ασχολείται στο εξωτερικό και των προγραμμάτων στην Τουρκία, είχε ζητήσει στο παρελθόν 10 εκατομμύρια λίρες για διαφήμιση.

Ο Weatherly, ο οποίος άνοιξε την πόρτα των 20 εκατομμυρίων λιρών με το νέο έτος, άλλαξε επίσης την αμοιβή του ανά επεισόδιο στις προσφορές για τη νέα σεζόν.

Ο ηθοποιός, που ζήτησε μεγαλύτερο μισθό, εκτίμησε τη σειρά και τις προωθητικές προσφορές. Ο Ουζερλί, που σύντομα θα έρθει ξανά στην Κωνσταντινούπολη, θα εμφανιστεί στο κοινό τη νέα σεζόν, συμμετέχοντας τόσο σε σειρές όσο και σε διαφημίσεις.

Comments (No)

Leave a Reply