Η Intel μοιράστηκε την οικονομική της έκθεση για το 4ο τρίμηνο του 2023!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Πρόσφατα, ο ανταγωνισμός στη βιομηχανία ημιαγωγών γίνεται όλο και πιο έντονος. Οι εταιρείες λαμβάνουν στρατηγικά βήματα για να αφήσουν πίσω τους ανταγωνιστές τους. εντάξει IntelΠοια είναι η τελευταία κατάσταση; Intelμοιράστηκε την οικονομική της έκθεση για το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες…

Οικονομική Έκθεση 4ου τριμήνου 2023 της Intel

Intelπέρασε τους τελευταίους μήνες του 2023 πολύ ενεργά. Η εταιρεία είναι βελτιστοποιημένη για φόρτους εργασίας AI Intel Xeon 5ης γενιάς και επικεντρώθηκε στην τεχνητή νοημοσύνη Intel Core Ultra ανακοίνωσε τη νέα γενιά επεξεργαστών κινητών τηλεφώνων Έληξε στις 12 Ιανουαρίου CES 2024 Στο πανηγύρι Intel Core 14ης γενιάς εισήχθησαν επεξεργαστές κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Φυσικά, αυτές οι νέες προσφορές όχι μόνο αύξησαν την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας, αλλά είχαν και αντίκτυπο στο μερίδιο αγοράς της.

Οικονομική Έκθεση 4ου τριμήνου 2023 της Intel

IntelΣύμφωνα με την οικονομική έκθεση της εταιρείας για το τελευταίο τρίμηνο του 2023 15,4 δισεκατομμύρια δολάρια κερδισμένο εισόδημα. Αντίστοιχα, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο 10 τοις εκατόΥπάρχει αύξηση σε Εξετάζοντας τη διανομή εσόδων, Ομάδα Τεχνολογίας Πληροφορικής Πελατών (CCG) 8,8 δισεκατομμύρια δολάριαΟμάδα Κέντρου Δεδομένων και Τεχνητής Νοημοσύνης (DCAI). 4 δισεκατομμύρια δολάριαδικτύου και συσκευή ακμής (NEX). 1,5 δισεκατομμύρια δολάριαΧώρος επίπλων 637 εκατομμύρια δολάρια και το τμήμα Intel Foundry Services (IFS). 291 εκατομμύρια δολάρια Αναφέρθηκε ότι αποφέρει έσοδα.

Ομάδα εισοδήματα αλλαγή
Client Computing Group (CCG) 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια Αύξηση 33%.
Κέντρο δεδομένων και τεχνητή νοημοσύνη (DCAI) 4 δισεκατομμύρια δολάρια πτώση 10%.
Network and Edge (NEX) 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια Έκπτωση 24%.
Mobileye 637 εκατομμύρια δολάρια Αύξηση 13%.
Intel Foundry Services (IFS) 291 εκατομμύρια δολάρια Αύξηση 63%.
Σύνολο 15,4 δισεκατομμύρια δολάρια 10% αύξηση

Τα συνολικά έσοδα το 2023 ξεπέρασαν τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, η εταιρεία θα έχει συνολικά 54,2 δισεκατομμύρια δολάρια εξασφαλισμένο εισόδημα. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος 14 τοις εκατόΜπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μείωση κατά . Η τρέχουσα αγοραία αξία του γίγαντα των ημιαγωγών είναι 208,9 δισεκατομμύρια δολάρια Δηλώνεται ως.

Η Intel δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία σε επεξεργαστές 15ης γενιάς!

Η Intel δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία σε επεξεργαστές 15ης γενιάς!

Η Intel εγκαταλείπει τη χρήση της τεχνολογίας Hyper-Threading στους επεξεργαστές της σειράς Arrow Lake 15ης γενιάς. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Intelτο πρώτο τρίμηνο του 2024 12,2 δις προς την 13,2 δισεκατομμύρια δολάρια Εκτιμάται ότι δημιουργεί έσοδα μεταξύ . Το αν η εταιρεία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της, θα το δούμε τους επόμενους μήνες.

Comments (No)

Leave a Reply