Η Intel θα υποστηρίζει LGA 1700 σε επεξεργαστές νέας γενιάς


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Intel Θα προσφέρει πολλούς επεξεργαστές της σειράς Core Ultra τα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία αναμένεται να δώσει έμφαση στις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και να ξεκινήσει έναν μεγάλο μετασχηματισμό. Εστιάζοντας στην τεχνητή νοημοσύνη Bartlett Lake-S Οι προδιαγραφές των επεξεργαστών έχουν αποκαλυφθεί.

Θα είναι συμβατό με Intel Bartlett Lake-S LGA 1700 pin

Η Intel θέλει να προσφέρει μια οικογένεια επεξεργαστών επικεντρωμένη στην τεχνητή νοημοσύνη με το Bartlett Lake-S. Αυτά τα τσιπ λέγεται ότι είναι βελτιστοποιημένα για εφαρμογές αιχμής και δικτύου που απαιτούν ισχύ επεξεργασίας AI.

Σύμφωνα με νέες διαρροές, η σειρά Bartlett Lake-S εξακολουθεί να ισχύει Υποδοχή LGA 1700 Θα χρησιμοποιήσω. Αυτό δείχνει ότι η Intel θέλει η πλατφόρμα LGA 1700 να διαρκέσει περισσότερο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα είναι συμβατό με μητρικές που πωλούνται αυτή τη στιγμή.

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο της εργαλείο AI MGIE!  Πως να κατεβάσω?

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο της εργαλείο AI MGIE! Πως να κατεβάσω?

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο της εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης MGIE. Τι είναι λοιπόν το Apple MGIE και πώς να το κατεβάσετε; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Επεξεργαστές με διαμορφώσεις που κυμαίνονται έως και 24 πυρήνες και 32 νήματα Οι πυρήνες των Raptor Cove και Gracemont αναμένεται να έχει. Οι γραφικές εργασίες λέγεται ότι τροφοδοτούνται από την ενσωματωμένη GPU Intel Xe γνωστή ως Ultra HD Graphics 770.

Αυτό που ξεχωρίζει την οικογένεια Bartlett Lake-S από άλλα μοντέλα είναι ότι προσφέρει απόδοση σε φόρτους εργασίας AI. Η βασική ισχύς λέγεται ότι είναι περίπου 65 Watt. Φαίνεται δυνατό να τροφοδοτούνται μεγάλες λύσεις δικτύου με βελτιστοποιήσεις για εργασίες τεχνητής νοημοσύνης.

Intel, Λίμνη Arrow 15ης γενιάς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη σειρά του προς το τέλος του έτους. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή της σειράς Bartlett Lake-S που εστιάζει στην τεχνητή νοημοσύνη είναι αβέβαιες.

Η εταιρεία αγωνίζεται για ηγετική θέση στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά τεχνητής νοημοσύνης. Θα δούμε με τον καιρό πώς θα ανταγωνιστεί την TSMC και τη Samsung.

Comments (No)

Leave a Reply