Η Intel θα προσφέρει υποστήριξη PCIe Gen 5 x16 για το Arc “Battlemage”


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

IntelΝέα γενιά Battlemage Arch Η σειρά των καρτών γραφικών πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024. Οι τελευταίες λεπτομέρειες που θα προκύψουν είναι τα νέα μοντέλα. PCIe Generation 5 Δηλώθηκε ότι θα υποστήριζε τη διεπαφή. Αυτό είναι το πρώτο για την Intel.

Η Intel προσθέτει υποστήριξη PCIe Gen 5 x16 στις κάρτες γραφικών Arc “Battlemage”.

Σύμφωνα με μια διαρροή βιομηχανίας, η επερχόμενη κάρτα γραφικών της σειράς Arc της Intel είναι κατασκευασμένη σε πυρίτιο BCM-G10. Σε αυτό το σχέδιο τσιπ, υπάρχει ένα PCIe Gen 5 x16 φαίνεται να υπάρχει σύνδεση. Αυτό θα προσφέρει σημαντικά υψηλότερο εύρος ζώνης από τη διεπαφή PCIe Gen 4 των καρτών γραφικών Arc που πωλούνται αυτήν τη στιγμή.

Η μετάβαση στο PCIe Gen 5 θα είναι διαθέσιμη το 2024 Intel Arc Xe2 “Battlemage” δείχνει ότι τα μοντέλα θα είναι πιο αποτελεσματικά. Η διεπαφή PCIe Gen 5 εισάγει νέα χαρακτηριστικά όπως η συνοχή της μνήμης που βελτιστοποιούν την απόδοση, λένε οι αναλυτές του κλάδου.

Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά!  Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4

Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά! Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4

Ο αναμενόμενος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm, ο Snapdragon 8 Gen 4, έκανε την εμφάνισή του στην αρένα των επιδόσεων. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η Intel έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στη σειρά καρτών γραφικών Arc. Η εταιρεία διόρθωσε ζητήματα απόδοσης και συμφόρηση με ενημερώσεις λογισμικού και παρείχε υποστήριξη για πολλά δημοφιλή παιχνίδια. Ωστόσο, πρόσφατες διαρροές δείχνουν ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει τα μοντέλα M.2 / AIC που χρησιμοποιούνται στους φορητούς υπολογιστές.

Ακολουθώντας τα βήματα άλλων κατασκευαστών Η/Υ, η Intel Arc Xe2 Mobile GPU Λέγεται ότι ενσωματώνεται απευθείας σε μητρικές πλακέτες φορητών υπολογιστών. Αυτή η αλλαγή θα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην κατασκευή και την ενσωμάτωση της μητρικής πλακέτας.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Intel δίνει μεγάλη προσοχή στις θύρες της νέας γενιάς σειράς καρτών γραφικών Battlemage. Η υποστήριξη PCIe Gen 5 θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη βελτίωση της απόδοσης των μελλοντικών τσιπ.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply