Η Intel επεκτείνει την τεχνολογία APO για να βελτιώσει την απόδοση!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

ένας γίγαντας ημιαγωγών Intelσυνεχίζει το έργο της για την αύξηση της απόδοσης gaming στους επεξεργαστές της. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία 14ης γενιάς Raptor Lake Refresh με επεξεργαστές Βελτιστοποίηση εφαρμογών Intel ή εν συντομία ΑΠΟ παρουσίασε την τεχνολογία της. Αυτή η τεχνολογία που τράβηξε την προσοχή των gamers έρχεται επιτέλους στους επεξεργαστές προηγούμενης γενιάς. Ιδού οι λεπτομέρειες…

APO ντόπινγκ για βελτίωση της απόδοσης των επεξεργαστών Intel 12ης και 13ης γενιάς!

IntelΑναπτύχθηκε για επιτραπέζιους επεξεργαστές, η τεχνολογία APO ενισχύει την απόδοση στα υποστηριζόμενα παιχνίδια όταν είναι ενεργοποιημένη. Αναλύει το φορτίο στους πυρήνες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αυξάνει δυναμικά την απόδοση ανάλογα. Ωστόσο, μετατοπίζει το φορτίο σε πυρήνες απόδοσης αντί για απόδοση.

APO ντόπινγκ για βελτίωση της απόδοσης των επεξεργαστών Intel 12ης και 13ης γενιάς!

Intel Application Optimization (APO) στην αρχή της τεχνολογίας 14ης γενιάς Raptor Lake Refresh Ανακοινώθηκε ότι θα χρησιμοποιηθεί σε επεξεργαστές. Ευτυχώς, αυτός ο περιορισμός καταργείται. Εταιρία, CES 2024 Στη συνέντευξή του στην εκπομπή ανακοίνωσε ότι θα υποστηριχθούν και κάποιοι επεξεργαστές 12ης και 13ης γενιάς. Αλλά αυτά τα μοντέλα δεν ανακοινώθηκαν. Σε αυτό το στάδιο αναμένεται να υποστηρίζονται μόνο ξεκλείδωτοι επεξεργαστές K ή KF SKU.

Παρουσιάζεται ο φορητός υπολογιστής Infinix INBook Y4 Max με επεξεργαστή Intel 13ης γενιάς!

Παρουσιάζεται ο φορητός υπολογιστής Infinix INBook Y4 Max με επεξεργαστή Intel 13ης γενιάς!

Παρουσιάστηκε ένας φορητός υπολογιστής με επεξεργαστή Intel Infinix INBook Y4 Max. Εδώ είναι οι προδιαγραφές και η τιμή του προσιτού INBook Y4 Max.

Τεχνολογία APO, προς το παρόν F1 2022, Έξοδος μετρό, Ζ παγκόσμιος πόλεμος, Οι Guardians of the Galaxy της Marvel Υποστηρίζει δημοφιλή παιχνίδια όπως. αφ ‘ετέρου Starfield Και Cyperpunk 2077 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για παιχνίδια. Η γκάμα διευρύνεται συνεχώς.

Η τεχνολογία Intel Application Optimization (APO) είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους ακόλουθους επεξεργαστές.

  • Intel Core i9 14900K
  • Intel Core i9 14900KF
  • Intel Core i9 14900HX
  • Intel Core i7 14700K
  • Intel Core i7 14700KF
  • Intel Core i7 14700HX

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του BIOS.Intel Dynamic Tuning TechnologyΑς σημειώσουμε ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή “. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη της αντίστοιχης εφαρμογής από το Microsoft Store και να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply