Η Intel έχασε 7 δισεκατομμύρια δολάρια στην επιχείρηση chip


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στην κατασκευή τσιπ. Intel είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. Αλλά ταϊβανέζικα TSMC Το πρόσωπο της εταιρείας, που βρίσκεται σε μεγάλο ανταγωνισμό με τον , δεν φαίνεται να χαμογελά. Τόσο πολύ που αποδεικνύεται ότι χάθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται Intelτο τμήμα κατασκευής τσιπ το 2023 7 δισεκατομμύρια δολάρια κάνει μια απώλεια Αυτός ο αριθμός θα είναι το 2022 5,2 δισεκατομμύρια δολάριαήταν. Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να λεχθεί ότι υπάρχει μια σοβαρή αύξηση. Ωστόσο, λέγεται ότι μειώθηκαν και τα έσοδα της εταιρείας.

Η Intel έχασε 7 δισεκατομμύρια δολάρια στην επιχείρηση chip

κατά πηγή Intelθα αποχωρήσει από την επιχείρηση chip το 2023 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια κερδισμένο εισόδημα. Ωστόσο, τα έσοδα του προηγούμενου έτους 27,49 δισεκατομμύρια δολάριαήταν. Σύμφωνα με αυτό 31 τοις εκατό Υπάρχει πτώση επιπέδου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας δεν σώπασε για τα στοιχεία αυτά.

Η Intel και η AMD ανησυχούν!  Ο πρώτος επεξεργαστής υπολογιστή της Qualcomm εμφανίστηκε στη δοκιμή gaming

Η Intel και η AMD ανησυχούν! Ο πρώτος επεξεργαστής υπολογιστή της Qualcomm εμφανίστηκε στη δοκιμή gaming

Ο Snapdragon X Elite, ο πρώτος επεξεργαστής υπολογιστή της Qualcomm, εντυπωσίασε τους παίκτες στο τεστ απόδοσης του παιχνιδιού Baldur’s Gate 3.

Διευθύνων Σύμβουλος Πατ Γκέλσινγκερ, είπε ότι αυτή η μείωση δεν ήταν έκπληξη. Για αυτό, τα στρατηγικά λάθη του παρελθόντος της εταιρείας και η ικανότητα της εταιρείας να παράγει μάρκες TSMC άλλων εταιρειών όπως π.χ 30 τοις εκατό Επεσήμανε τον λόγο για την αναλογία των

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται Intelμε στόχο την ίδρυση εργοστασίων κατασκευής τσιπ σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ και την περαιτέρω επέκταση των υφιστάμενων εργοστασίων. 100 δισεκατομμύρια δολάριαΣχεδιάζοντας να κάνετε μια επένδυση από. Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ καλύπτεται από τον νόμο CHIPS. 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια θα παρέχει ένα ταμείο . Για όσους δεν γνωρίζουν, ο νόμος CHIPS, ο οποίος ψηφίστηκε για να μειώσει τις ελλείψεις τσιπ, παρέχει υποστήριξη για την εγχώρια κατασκευή ημιαγωγών.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply