Η Hülya Avşar πήγε σε ένα οικογενειακό δείπνο με την Kaya Çilingiroğlu


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Hülya Avşar πήγε σε ένα οικογενειακό δείπνο με την Kaya Çilingiroğlu


Η Hülja Avsar, η οποία είναι συχνά στην επικαιρότητα με την προσωπική της ζωή καθώς και την αξιοσημείωτη καριέρα και ομορφιά της, συζητείται πολύ για τη σχέση της με την Kaya Çilingiroglu, με την οποία παντρεύτηκε μεταξύ 1997 και 2005.

Η Hülya Avshar και η Kaya Cilingiroglu, που παντρεύτηκαν το 1997, ήταν ένα από τα πιο αξιόλογα ζευγάρια στην κοινότητα των περιοδικών. Αλλά η Kaya Cilingiroglu ρώτησε: «Κύριε Kaya, είναι καινούργια η Ferrari σας;» Το ειδύλλιο τελείωσε όταν αποκαλύφθηκε ότι απατούσε τον Avshar με την απάντησή του στην ερώτηση.

Όπως κατάλαβε ο Feraye την ερώτηση της Kaya Çilingiroğlu για τη «Ferrari», αποκαλύφθηκε ότι η διάσημη τραγουδίστρια είχε εξαπατηθεί. Ο Τσιλινγκίρογλου, ο οποίος εθεάθη σε βραδινή έξοδο, είπε στους δημοσιογράφους: «Συγχαρητήρια κύριε, μόλις αγοράσατε μια Ferrari;», αναφερόμενος στο αυτοκίνητο που μόλις αγόρασε. «Πού θα δεις τον Ferraye;» υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος εξομολογήθηκε διστακτικά για τη νέα του σχέση.

Η Kaya Çilingiroğlu, η οποία ήταν πρόσφατα καλεσμένη σε κανάλι στο YouTube, είπε σχετικά με τις εικόνες που αποκαλύπτουν τη σχέση του με τη Feraye Tanyolaç: «Δεν μείναμε μακριά από το αλκοόλ, ο Θεός μας χτύπησε. «Ακόμα δεν έχω δει αυτά τα βίντεο, ακόμα ντρέπομαι», είπε.

Ο Αβσάρ επανενώνεται συχνά με την πρώην σύζυγό του, η οποία την απατούσε για λίγο. Μια άλλη από αυτές τις συναντήσεις έγινε. Η κόρη του Hülya Avshar, Zehra και η πρώην σύζυγός της Kaya Cilingiroglu συναντήθηκαν για δείπνο.

Η τελευταία εκδοχή της κόρης του Avshar, Zehra, που μοιράστηκε τις πόζες της στα social media, εκτιμήθηκε. Όσοι είδαν τη Ζεχρά Τσιλινγκρίογλου σχολίασαν: «Τι όμορφο κορίτσι» και «Η κόρη της μητέρας της, πολύ όμορφη».

Η Hülya Avşar πήγε σε ένα οικογενειακό δείπνο με την Kaya Çilingiroğlu


Comments (No)

Leave a Reply