Η Gulse Birsel μίλησε για τα νέα του έργα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Gulse Birsel μίλησε για τα νέα του έργα

Η Gulse Birsel, η οποία μνημονεύεται για παραγωγές όπως τα “European Side”, “Jet Sosyete”, “Lie World” και “Aile Aramda”, έγινε TT (Trend Topic) στο Twitter τον περασμένο Αύγουστο. Νέα δήλωση του διάσημου σεναριογράφου και ηθοποιού ήρθε για το θέμα.

Αυτή τη στιγμή γράφω μια ταινία και μια σειρά. Ας είναι η ταινία μια έκπληξη. Η συνέχεια μιας πολύ δημοφιλής ταινίας. Δεν ξέρω αν θα είναι στην τηλεόραση ή στην ψηφιακή, αλλά φαίνεται πιο πιθανό να είναι ψηφιακό.

Το διάσημο όνομα έχει συγκριθεί με τη Nilufer Akkoshkun Bozbag, η οποία μαθαίνει ότι είναι εγγονή του μεγάλου βεζίρη και ισχυρίζεται ότι το μισό Τσεσμέ της ανήκει. Με ανάρτησή του στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Birsel είπε: «Είμαι νούμερο ένα στο ΤΤ από το πρωί λόγω της ομοιότητας της κυρίας με τον χαρακτήρα μου «Mihriban» στο «Aile Araında»! Οι παππούδες μου δεν είναι μεγάλοι βεζίρηδες, αλλά βετεράνοι του Πολέμου της Ανεξαρτησίας. Ο μισός Τσεσμέ δεν είναι δικός μου, δεν έχω ούτε σπίτι. Μπορώ να δουλέψω και να κερδίσω και να την πάρω.» «Το ίδιο προτείνω και στην κυρία», είπε.

Όταν οι δημοσιογράφοι θυμήθηκαν το πιο πολυσυζητημένο περιστατικό και το tweet της, η Gülse Birsel είπε: «Το μισό Τσεσμέ δεν είναι δικό μου, ήταν ένα αστείο. Μια γυναίκα έκανε ένα τέτοιο αστείο, ήμουν μέρος αυτού του αστείου, αυτό είναι όλο ».

Comments (No)

Leave a Reply