Η Gaming.Gen.TR έγινε διανομέας της ENERMAX Türkiye!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η ENERMAX, που ιδρύθηκε το 1990, μπόρεσε να κάνει όνομα στην παγκόσμια αγορά σχεδιάζοντας εξαρτήματα υπολογιστών εξαιρετικής ποιότητας από την έναρξή της. Αξιολογημένα από επαγγελματίες του κλάδου, τα προϊόντα ENERMAX έχουν κριθεί άξια κύρους βραβείων όπως Computex, European Hardware Awards, German Design Award, iF Design, Red Dot, Good Design και Taiwan Excellence Awards.

Η ENERMAX, η οποία παράγει το πρώτο αρθρωτό τροφοδοτικό στον κόσμο, το πρώτο πιστοποιημένο τροφοδοτικό 80+ και τα πρώτα τροφοδοτικά ATX 3.0 και ATX12VO, ξεχωρίζει επίσης για τη σημασία που αποδίδει στην καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη. Τώρα θα συνεχίσει αυτή την επιτυχία που έχει πετύχει στον κόσμο με την ποιότητα του Gaming.Gen.TR στην Τουρκία.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της ENERMAX περιλαμβάνει πολλά προϊόντα που προσελκύουν τους παίκτες και τους χρήστες υπολογιστών. Ισχυρά και αποδοτικά τροφοδοτικά, κομψές και λειτουργικές θήκες υπολογιστή, ψύκτες CPU υψηλής απόδοσης, αθόρυβοι και αποδοτικοί ανεμιστήρες και χρήσιμα περιφερειακά είναι μεταξύ των εξέχων προϊόντων στη σειρά προϊόντων ENERMAX.

Η Gaming.Gen.TR, ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες της Τουρκίας που παρέχει υπολογιστές και εξοπλισμό παιχνιδιών, φέρνει μια νέα πνοή στους παίκτες και τους χρήστες υπολογιστών αναλαμβάνοντας τη διανομή της ENERMAX στην Τουρκία. Οι χρήστες που αγοράζουν προϊόντα ENERMAX μέσω του Gaming.Gen.TR θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μεμονωμένες επιλογές αντικατάστασης κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης 2 ετών.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Gaming.Gen.TR για να διαβάσετε τα προϊόντα ENERMAX και τις τεχνικές τους πληροφορίες και να επωφεληθείτε από το προνόμιο της 2ετούς εγγύησης αντικατάστασης ένα προς ένα. Κάντε κλικ για πρόσβαση και προβολή προϊόντων.

Comments (No)

Leave a Reply