Η Elif Dogan, Love of the Wishing Stone, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της! «Έχουμε μια ομάδα σαν το Champions League»


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η Elif Dogan, Love of the Wishing Stone, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της!  «Έχουμε μια ομάδα σαν το Champions League»


Επισημαίνοντας ότι η Dilek Taş είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ, η Elif Dogan είπε: «Το Wishing Stone είναι μια σειρά για την οποία είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ενθουσιασμένοι που διαβάζουμε. Η Sevda είναι σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος για μένα. Γι’ αυτό τρέμω μαζί της, το επεξεργάζομαι με λεπτότητα. Όλοι ξεσπάσαμε σε κλάματα στις γεμάτες δράμα σκηνές. «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Δηλώνοντας ότι ήθελε να υποδυθεί τον χαρακτήρα της Sevda, η διάσημη ηθοποιός είπε: «Όταν διαβάσαμε την ιστορία και τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα της Sevda και μιλήσαμε για αυτό, είπα, “Δεν θέλω να δώσω το 2Sevda σε κανέναν”.

Η Ελίφ Ντόγκαν, η οποία παρομοίασε το καστ της σειράς με το Champions League, είπε: «Έχουμε μια ομάδα σαν το Champions League. Υπάρχουν ονόματα που παρακολουθούσα όταν ήμουν παιδί. Σήμερα δουλεύω τη σκηνή με τα ονόματα που βλέπω ως βετεράνους. Δουλεύουμε πάνω στον χαρακτήρα και τον συζητάμε. Αυτό είναι πολύ πολύτιμο για μένα. Στο ίδιο μέρος με αυτούς, στο ίδιο μέρος. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η δουλειά είναι στους ώμους μας», είπε.

Οι Salih Bademci, Hazal Subash και Ozan Dolunay μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Dilek Tash, που τραβάει την προσοχή με το δραματικό σενάριο και το επιτυχημένο καστ. Στο καστ της σειράς, που ξεκινά στο Kanal D από τις 7 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη. Συμμετείχαν επιτυχημένα ονόματα όπως Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yuksel, Afra Karagöz. Το σενάριο της σειράς έγραψε ο Τζιαν Σινάν.


Comments (No)

Leave a Reply